Мушкарци луде за њима: Ко су најпожељније жене Зодијака?

ГС
Foto: Илустрација

Живот са њима је права бајка - тврде астролози.

Лав

Као девојка и жена, она ćе бити драгуљ који ćете радо показивати, али и љубоморно чувати од очију других јер њеном величанству нема премца. Обожаваćете је, ослонити се на њу, јер она је та која никада не заборавља емоције и потребе свог изабраника. Она је ваш животни сапутник, пријатељ, друг у љубави и невољи, особа без које неćете моćи да замислите ниједан дан. Схватиćете и сами да вас нико неćе волети искреније и реалније од ње, јер је њено срце искрено, несебично и храбро, а њен карактер, тело, изглед и глас биćе ваша духовна храна и дрога. Од вас ćе очекивати да будете поштени и своји, да је пазите и волите.

Ни у једној сфери живота неćете имати толико задовољства као у љубави према њој. Она је једина особа због које слободно напуштате све што тренутно радите и с њом идете слепо у непознато. Уз то ćете се неколико пута у животу преиспитати да ли то уопште заслужујете, а онда не заборавите да ову доброту и лепоту још увек треба да заслужите и наградите.

Стрелац

Свако у животу доживи ствари које се памте цео живот, а дан када први пут пољубите ову ватрену краљицу леденог погледа биćе једна од ваших најлепших успомена. Ако сте имали среćе да вас жена Стрелац изабере и воли, на пола сте пута до раја. То ćе вам донети толико узбуђења и позитивне енергије да ćе вам требати три живота да све то потрошите. Она ćе испунити ваш живот среćом, љубављу и снагом, а њен паметан ум и бескрајна креативност донеćе потпуно нову свежину у ваш живот и заједнички рад.

Савршена комбинација љубавнице и пријатеља, ова дивна и одана жена волеће вас као самог Бога. Од мушкарца тражи наклоност, нежност, посвеćеност и поверење, али и спремност да у сваком тренутку са пуним разумевањем свог авантуристичког духа заплови у бајковиту авантуру. Заувек ćе протерати негативне мисли, песимизам и досаду из вашег живота, а охрабриćе вас и бескрајно волети.

Рак

Рак је јединствено и непоновљиво добро биćе, одано и привржено, дама за пример. Она ćе потпуно променити законе физике у вашем животу и окренуćе вам живот наглавачке. Она је у стању да сваку кућу учини домом и пружи вам искрену топлину у сваком аспекту живота. У кревету је истовремено нежна, снажна, сензуална и непредвидљив.

Њена искрена душа тражи особу која зна да

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана