Можда сте међу срећницима: Звијезде су вам наклоњене на сваком кораку!

ГС
Можда сте међу срећницима: Звијезде су вам наклоњене на сваком кораку!

Нумерологија, древна пракса тумачења бројева, фасцинира људе вековима. Верује се да одређени датуми рођења могу одредити судбину, а посебно су занимљиви они рођени 1, 10, 19-ог или 28-ог у месецу. Према нумеролозима, ови људи уживају посебну наклоност Сунца.

Људи рођени на ове датуме често се истичу у друштву својом харизмом и унутрашњом снагом. Још као деца показујузнаке изузетне радозналости. То их води кроз живот, увијек истражујући и тражећи нове изазове.

Њихова радозналост и друштвеност су евидентни веć у детињству, када постављају питања на која родитељи тешко проналазе одговоре. Можда је родитељима тешко да изађу на крај са дјететом који има питања на многе стваре на које чак ни они немају одговоре.

Појединци ових датума рођења имају одличан смисао за хумор и позитивну енергију, а прави су магнети за друге људе. Они су самоуверени и цијене своје способности. У послу се често истичу као визионарски лидери са одличним идејама. Увек теже да заврше тешке и неистражене задатке. Онда се осјећају као хероји.

Међутим, сваки медаљон има две стране. Иако су успешни и поносни на своје способности, људи рођени на ове датуме могу бити склони егоизму. Они тешко прихватају грешке и често мисле да су једини у праву. Прихватање критике понекад може да буде и у корист појединца како би се његови крајњи резултати још више побољшали. Међутим, особе које су рођене наведених датума једноставно тешко подносе критику и одмах ће кренути или у одбрану, а пре у отворени сукоб.

Њихова снага и одлучност их често постављају на челне позиције у каријери, али је кључно да се ослободе претераног ега како би лакше прошли кроз живот. Они су такође одани у љубави, али одржавају високе стандарде. 

Док се многи слажу да нумерологија може пружити увид у личност, скептици верују да је то само случајност. Без обзира на то, за оне рођене 1, 10, 19-ог или 28-ог у месецу, живот је често испуњен среćом и посебним приликама.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана