Млади тата распаметио милионе жена: Изгледа као Аполон, али то није све што нуди

Г.С.
Млади тата распаметио милионе жена: Изгледа као Аполон, али то није све што нуди

На друштвеним мрежама често дијели тренутке из свог свакодневног живота, приказујући себе као супруга и оца каквог би многи пожељели

Рос Дикерсон (35) показао је да је могуће успјешно балансирати између тренинга и обитељског живота. Отац је већ годину и по дана и не одваја се од свог сина када је код куће.

На друштвеним мрежама често дијели тренутке из свог свакодневног живота, приказујући себе као супруга и оца каквог би многи пожељели. Јутро започиње обављањем кућних послова док беба спава: укључује перилицу веша, храни мачке и сређује кућу.

Како би проводио што више времена са сином, Рос често тренира код куће. Док вјежба, син је поред њега у лежаљци, а понекад га чак и укључује у своје вежбе. У браку је са фитнес моделом Лили Стокс, с којом често дијели заједничке фотографије, али највише пажње на његовом Инстаграм профилу привлаче слике са сином.

Годинама одржава строгу дијету и напоран режим тренинга како би био у врхунској форми за такмичења. Рос на Инстаграму има више од пет милиона пратилаца, гдје отворено говори о менталном здрављу и користи вјежбање као начин да га одржава, уз подршку супруге и сина.

Овај бодибилдер и отац освојио је срца многих жена на друштвеним мрежама због свог посвећеног приступа родитељству и свакодневним обавезама, преноси Ало.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана