Мира Шкорић отворено о борби са опаком болешћу

GS
Foto: YouTube

Пјевачица Мира Шкорић годинама се борила са опаком болешћу и о тој борби отворено је говорила како би помогла другима у сличној ситуацији.

Како је сама истакла, то није био лак период њеног живота. Мири је дијагностикован карцином штитне жлијезде.

- Читав живот радим на томе да изградим имунитет, морам тако због ситуације и наравно да то није лако. Ја се 15 година борим с карциномом, прије тога никада нисам водила рачуна о здрављу, некако сам била немарна и сасвим случајно сам сазнала да сам болесна - испричала је Мира.

- Осјећала сам умор, па сам спонтано отишла на неке прегледе, а касније ме је сачекала дијагноза за коју нисам ни могла да помислим да ће ми се десити. Игнорисала сам симптоме све док ми на врату изнад кључне кости није искочила лимфна жлијезда. Онда чујете са чиме се суочавате, кад ми је доктор рекао да имам канцер, прво сам одбијала да у то повјерујем - искрена је била Шкорићева.

Пјевачица је истакла да је имала огромну подршку драгих људи, а њене колеге нон-стоп су је звале да питају о развоју ситуације.

- Породица и пријатељи су ми давали вјетар у леђа за све. Стално су ме храбрили, сви су звали да питају како сам. Иако сам сада добро, увијек идем на прегледе и узимам терапију превентивно - закључила је пјевачица.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана