Милош Биковић проговорио о брату игуману: Пуноћу живота пронашао у додиру са Богом

Г.С.
Милош Биковић проговорио о брату игуману: Пуноћу живота пронашао у додиру са Богом

Приватни живот Милоша Биковића јавности представља велику мистерију. Млади умјетник љубавни живот неријетко крије као змија ноге, а такође и своју породицу држи далеко од очију јавности. Ипак, познато је да је посебно везан за старијег брата Миахила, који је игуман и монах у СПЦ.

Милош је једном приликом проговорио о брату Михаилу, којим се очигледно поноси исто колико и он њиме.

- Мој брат је отишао у манастир када је имао 22 године, а студирао је с потомцима руских емиграната који су дошли у Србију након Октобарске револуције. Важно ми је да кажем да с њим причам као са братом, али се увек сетим да је он ипак монах који је свој живот посветио Богу. Понекад, у разговору пожелим да му противуречим, али уместо тога, увек му кажем: "Размислићу о твојим речима" - испричао је Милош тада за руско издање магазина "Esquire" и открио разлог због којег се старији брат замонашио:

- Објаснио ми је да никада није осетио такву пуноћу живота и да ју је пронашао једино у додиру са Богом. Када је моја слава премашила све оно што сам очекивао, сећам се да ми је брат рекао: "Сада више ниси битан само ти. Сада си постао симбол." Он је на неки начин почео да ми се диви, иако ја то никада нисам очекивао јер је то необично за једног монаха. Он добро зна колико и када се ја ломим и сумњам у себе - испричао је искрено Биковић.

Михаило је старjешина манастира Јовања, а глумац је у близини купио кућу, што говори колико је Милош везан за њега, преноси Блиц.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана