Мик Џегер о наслиједству: Дјеци не треба 500 милиона долара да добро живе

Г.С.
Мик Џегер о наслиједству: Дјеци не треба 500 милиона долара да добро живе

Фронтмен групе "Rolling Stonesс", славни пјевач Мик Џегер, дио наслиједства можда неће оставити својој дјеци.

Говорећи за Walk Street Journal, Џегер је рекао да не планира да прода каталог бенда с албумима након 1971, сугеришући да би умјесто тога могао да иде у добротворне сврхе.

 - Дјеци не треба 500 милиона долара да добро живе рекао је славни музичар, додавши да ако оде у добротворне сврхе "можда учини нешто добро у свијету".

Има осморо деце

Џегер има осморо дјеце. Најстарији има 52, а најмлађи шест година. Најстаријег Кариса добио је 1970. с глумицом Маршом Хант. Своју другу ћерку Џејд (51) добио је годину дана касније с бившом супругом Бјанком Џегер.

Пјевач је с глумицом Џери Хол добио четворо дјеце - ћерке Елизабет (39) и Џорџију Меј (31) и синове Џејмса (38) и Габријела (25). Лукас (24) рођен је 1999. године док је био у вези с манекенком Лућијаном Гименез Морад, а 2016. добио је своје најмлађе дијете, Деверу с кореографкињом и бившом балерином Мелани Хемрик.

Проблеми са ауторским правима

Бенд до данас још увијек не посједује ауторска права на неке од својих највећих хитова.

У опсежном интервјуу Џегер је такође говорио о томе како је препознао сличности између проблема власништва које је Тејлор Свифт имала са својом издавачком кућом и ране музике Ролинг Стоунса. Наиме, бенд до данас још увијек не посједује ауторска права на неке од својих највећих хитова.

 - Индустрија је била у толиком повоју да није имала подршку и количину људи који су могли да вас савјетују као сада. Али знаш, то се још увијек догађа. Мислим, погледајте шта се догодило Тејлор Свифт! Заправо не знам детаље, али очито није била срећна -  рекао је Џегер.

Ролинг Стоунс  су раније овог мјесеца најавили албум "The Hackney Diamonds", што им је први албум након 18 година. Објавили су и пјесму "Ангрy", која се такође на њему налази, а бенд је ових дана објавио и дио пјесме коју су снимили с Лејди Гагом и Стивијем Вондером.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана