Мијењала мушкарце као чарапе док се није појавио он

Г.С.
Мијењала мушкарце као чарапе док се није појавио он

Кад је Салма Хајек помислила да никад неће наћи сродну душу, појавио се он; спојили су их фудбал, физика и свемир. Не обазире се на оптужбе да се удала због пара.

 

Постоји дискриминација и према богатим мушкарцима. Зато што неко има много новца помислите да није добра особа, да је материјалиста, неко ко нема вриједности...

И Салма Хајек је тако размишљала, такав човјек је било посљедње што је жељела. У разговор са - тада није ни слутила - будућим мужем, упустила се с овим предубјеђењима. Али он их је све развејао - уживају у љубави већ 17 година.

Данас је више него поносна на свој избор, а мало је фалило да јој, послије бројних покушаја да нађе сродну душу, срећа дефинитивно окрене леђа.

Мексичка љепотица је годинама, страхујући да ће остати сама, падала у загрљај момцима којима је био важан само њен изглед. И кад је већ помислила да ју је љубав заобишла, појавио се француски мултимилијардер Франсоа Хенри Пино и оборио је с ногу.

Није ни слутила да ће до 39. године очајнички трагати за господином правим. Онда су се сложиле коцкице. Свог будућег мужа, челног човјека "Керинга", компаније за луксузну робу која у својем портфолију држи брендове попут "Гучија", "Баленцијаге", "Ив Сен Лорана", "Пуме", званично је упознала 29. априла 2006. у Венецији. На отворење палате Граси дошла је из Рима, гдје је снимала филм.

Није јој било ни на крај памети да ће јој заиграти лептирићи у стомаку, посебно не због неког кога је раније виђала на разним догађајима и ко није, из даљине, оставио неки нарочит утисак на њу. Међутим, послије првог разговора обоје је погодила Аморова стрела.

У Венецији се Пино није појавио у друштву неке лијепе пратиље, како то богаташи често раде, већ сестре и брата. Био је свјеже разведен. Држао се мало по страни, али је прихватио разговор са Салмом. И ако помислите да је тема коју су изабрали – фудбал – била непримјерена, дебело сте погријешили. Лопта је учинила да између њих проради хемија!

– Иако је конверзација текла наоко блесаво, знала сам да је он тај. Фудбал обоје обожавамо, а кад смо се пребацили на науку, физику и разговор о свемиру, све је било јасно: био је паметан, шармантан и духовит, била је то љубав на први поглед – присјећа се данас.

Невјероватна љубавна прича ипак није текла глатко.

Завољела га је, желела је да изгради живот с њим, али је страховала да изговори судбоносно „да". Тек послије трећег покушаја, 2009. Пино је успио да јој стави прстен на руку, кад су је родитељи и брат и буквално одвукли пред олтар и то баш на Дан заљубљених.

Пар је већ излазио три године када су се вјенчали, постали су родитељи ћерке Валентине (16) кад је коначно савладала страх од неуспјеха и препустила се „упорном, самоувјереном човјеку који воли јаке жене и зна како да се побрине за њих".

Пино је већ имао двоје дјеце кад је упознао Хајекову, сина Франсоа и ћерку Матилду из првог брака.

Њихову љубав уздрмала је његова веза са супермоделом Линдом Евангелистом, која му је родила другог сина, Августина Џејмса 2006. године.

Слиједиле су и размирице око тога гдје ће да живе. Салма није хтјела да напусти Америку, он је инсистирао да свију гнијездо у Француској. Глумица је на крају рекла да ће пристати ако остане трудна. То се и догодило.

Међутим, следио је шок: љекари су рекли да Салма носи дијете са Дауновим синдромом. Због тога је Пино молио Линду да одгоди процес признавања очинства. Срећом, предвиђања љекара су се показала као нетачна. Валентина Палома, рођена је 21. септембра 2007. Данас је здрава и прелијепа.

Салма се ипак 2008. вратила у САД, али Пино није одустајао од ње. Купио је кућу у Лос Анђелесу, стално је ту боравио и обновили су завјете.

Упркос томе што су заједно скоро 17 година, Салма је нон стоп прозивана да се удала због новца и да је „права кучка". Она се на то не обазире, као ни на сталне критике да је краљица неукуса.

„Причајте шта хоћете, ја сам срећна жена. Пронашла сам човјека бољег од било ког за кога сам икада у животу могла да замислим да постоји!"

Да јој је љубав све а не новац, показала је, као и њен супруг, безброј пута. Увијек је помагала другима, а брачни пар је недавно донирао и 100 милиона евра за обнову цркве Нотр Дам у Паризу коју је уништио пожар, преноси Курир.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана