Масимо Савић је у младости волио Беби Дол, раскинули су због чудног разлога

Г.С.
Масимо Савић је у младости волио Беби Дол, раскинули су због чудног разлога

Познати пјевач Масимо Савић напустио нас је у 61. години послије краће и тешке болести. Осим што је за собом оставио непролазне хитове и својом ведрином и пјесмом увесељавао људе широм региона, његов живот је такође био веома турбулентан, о чему је и сам умјетник отворено говорио јавно. 

Једна од прича из Масимовог живота тиче се његове бурне љубавне везе са чувеном Беби Дол.

Масимо Савић и Беби Дол су осамдесетих година били у вези. 

- Био је упоран и једном ме је на аеродрому дочекао са цвећем. Тада је почело све - открила је једном приликом Беби Дол.

Разлог за раскид многи никада нису разумјели.

- Нисмо могли да се договоримо где ћемо бити. Да ли у Истри, Загребу или Београду - открила је Беби Дол једном приликом.

- То је било једно врло весело друштво, од отприлике десетак људи. И били смо луди као пушка, свих десет. Увијек је било неке лове, није било важно јесам ли зарадио ја, или Беби, или неко трећи. Живјели смо на врло високој нози све до рата. Живјели смо интензивно, лијепо, узбудљиво, авантуристички. Нисмо тада знали како је то добро. И онда смо све зезнули. Престала је комплетна комуникација, животи иду даље и то је то - испричао је Масимо у интервјуу за магазин Гразиа.

Разлог за раскид многи никада нису разумијели.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана