Марина Туцаковић је због ње устајала усред ноћи: Ево чиме се чувена Зана данас бави VIDEO

Kurir
Foto: Printscreen

Зана Нимани, пјевачица групе Зана, у једном од београдских породилишта на свијет донијела ћерку Теу коју је добила у браку са супругом Ђорђем Шишкиним. Међутим, само неколико мјесеци након порођаја породица је спаковала кофере и зувијек се одселила из Србије.

Тада је чувена Зана Нимани и прекинла музичку каријеру која је била веома успјешна. Диплома Правног факултета коју је стекла у Београду помогла јој је да обезбједи себи и породици угодан живот у канадској Британској Колумбији.

Зана Нимани се посветила породици и тамшњем животу а нове генерације слабо памте то да је управо по њој група "Зана" добила име.Још давне 1979. године, Марина Туцаковић је за поменуту групу писала пјесме, а они су низали све веће успјехе.

Већина колега је било љубоморно на њих, као и на Марину која им се максимално посветила.

"Марина је све време од момента када ми направимо неку основну тему присутна. Упућена је у све што се дешава, од самог почетка саживљава се са песмом. Деси се зовнемо Марину у два сата ујутру, она се извуче из пиџаме, дође и каже "да л' сте нормални, ово не ваља ништа", испричала је својевремено Ниманијева.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана