Марија Шерифовић о оцу њеног сина Мариа: Страшан даса!

Телеграф
Foto: Принтскрин

Током још једног издања емисије "Амиџи шоу" Огњен је угостио Марију Шерифовић. Њихова главна тема био је пјевачицин шестомјесечни син ког она воли из свег срца и то увијек поносно истиче.

Наравно, све је занимао отац малог Мариа.

Марија је, ипак, признала да никада неће објелоданити идентитет тог човјека, будући да би у том случају била папрено кажњена.

- То су ствари о којима не могу и не смем да говорим, због свих уговора потписаних, јер се никад не зна да ли ће ово некада неко да преведе, а онда да ме тужи за десет милиона долара, а можда је и више. Страшан је даса, Европејац  - рекла је Марија.

На питање како је одлучила да сину да име Марио, Марија се присјетила.

- То јутро у болници, пошто сам желела што пре да дођем до докумената, долазили су на сваких пет минута:"Како се зове дете, хоћете ли рећи?!". Сви гледамо у дете, како се зове, неко је изговорио Марио и крај приче - рекла је она, а потом признала да ће свом сину бити највећи ослонац и подршка, чиме год он желио да се у животу бави.

- Рекле су ми пријатељице, женетине и бабетине у мом кругу, рекле су ми:"Не изговарај превише, космос све чује". Нека буде здраво, паметно и поштено биће. Што се мене тиче, може да буде и доктор наука и вулканизер. Ако буде доктор наука, живеће на Беверли Хилсу, а ако буде вулканизер, купићу му цео Тошин бунар! Трудићу се да га чујем, видим, ослушкујем његове потребе и будем његов ослонац - рекла је пјевачица.

- Шта год да одлучи да буде ја ћу га подржати. Ако буде доктор наука живеће на Беверли Хилсу, а ако буде механичар купићу му цео Тошин бунар - рекла је духовито Марија и све одушевила.

Огњен је предложио шаљиво да одмах сада уговори брак сину и пита је да ли га је резервисала за неку ћерку својих пријатеља.

- У договореним браковима се купују младе јел тако? Е па код нас ће се куповати младожења - била је јасна пјевачица након чега ју је публика наградила аплаузом.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана