Павлина Радовановић има снажну поруку за све Србе поводом Видовдана (ВИДЕО)

ГС
Павлина Радовановић има снажну поруку за све Србе поводом Видовдана (ВИДЕО)

Млада српска умјетница из Ораховца Павлина Радовановић из Велике Хоче послала је свим Србима, пред велики вјерски празник Видовдан јаку поруку.

Павлина је била са дјецом из Велике Хоче коју су посјетили гости из Србије. Том приликом притрчала јој је једна дјевојчица, загрлила је и почела да плаче.

- Први пут у животу ми се догодило да када ме је угледала девојчица, да је почела да плаче. Понављам то ми се никада није догодило и баш ми је драго што сам је упознала - рекла је Павлина након овог сусрета.

Она је за Јутјуб канал "Разговори са Злојутром" рекла да јој лично, али и свим Србима који живе у енклавама значи када им у госте дођу људи из Србије.

- Врло нам значи када дођу људи из Србије код нас. То нам говори да нисмо заборављени и остављени. Када нас посећујете то видимо као знак пажње, али и доказ да смо вам стално у мислима. Сваки пут када неко оде очекујемо нове госте, неке нове људе из Србије да обиђу нас и КиМ - рекла је она.

Открила је да јој је испуњен велики сан, а то је да пјева на стадиону "Рајко Митић".

- Када сам почела да певам животни сан ми је био да упознам Милана Борјана. То сам и учинила. Друга жеља ми је била да певам на "Маракани". Ето и та жеља ми се испунила. Мислила сам да ћу да имам баш трему, али све је нестало када сам чула Север, а и читав стадион да пева са мном песму "Ђенерале" - рекла је она.

Према њеним ријечима дане на распусту проводи тако што вјежба клавир, пјева или са другарицама вози бицикл.

Истакла је да је поносна и да јој много значи подршка коју има из СПЦ и са манастира Хиландар, пише Телеграф.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана