Мајстор поправио шпорет жени па је извријеђао на мрежама: Да је моја, летјела би из куће

ГС
Foto: Принтскрин

Један мајстор за шпорет је објавио слику шпорета који је поправио и изазвао је праву буру на друштвеним мрежама.

Један мајстор који се бави поправком шпорета је на друштвеној мрежи "X", бившем "Твитеру", објавио фотографију шпорета који је поправљао код једне дјевојке. То не био био проблем да он није извријеђао власницу шпорета због изгледа и квалитета тог кућног апарата.

Он је свој посао обавио за који је уредно плаћен, али је упркос томе дао себи за право да коментарише изглед дома у којем је био. Написао је да је "она његова девојка, летела би из куће".

"Код једне младе даме... А богме и лепе, 30 лета. Шпорет прљав до бола, масноћа и иза, и на бочним странама. Да је моја, летела би из куће. Ужас један, и ужасно и наплатио", написао је он.

Међутим, на његов коментар надовезала се једна жена која га је подржала. То је разбјеснело друге кориснике друштвене мреже "X".

 "Ако јој муж то не види, и мама му је била иста таква. А можда је јадник растао без мајке. Ваљда ће опрати кад буду кречили", навела је она.

Потом се драма и расправа у коментарима наставила. Мајстор је наставио да вређа жену у чијем дому је поправио шпорет.

"Муж ју је оставио баш због аљкавости. Ни да кува не зна, а није кречила две године... Оде у пет, дође кући у три ујутру. Бараба, а увек има пара??", написао је он у коментару.Један мајстор за шпорет је објавио слику шпорета који је поправио и изазвао је праву буру на друштвеним мрежама.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана