Линије на зглобу откривају у којим годинама ћете зарадити највише новца

Г.С.
Foto: Илустрација

Према индијском тумачењу, линије на длану, између осталог, откривају колико ћете пара имати.

Хоризонталне линије на унутрашњој страни зглоба, према индијском тумачењу, откривају колико ћете дуго живjети , од чега ћете боловати, колико ћете пара имати, преноси Ало.

Погледајте колико линија имате и прочитајте шта оне откривају о вама и вашој судбини.

Прва линија

Прва линија до длана са унутрашње стране зглоба је најважнија. Ако се јасно види и нема прекиде, то значи да сте доброг здравља и у одличној форми. Уколико се лоше види, то говори да сте стидљиви, имате ниско самопоуздање, али може да указује на здравствене проблеме. Код жена, ако се прва линија извија на горе у дну длана или ако је испрекидана, то може указивати на гинеколошке проблеме. Код мушкараца, ако се та прва линија криви ка дну длана или се састоји од испрекиданих линија, то може указивати на проблеме са простатом и урогениталним органима.

Друга линија

Уколико вам је друга линија лијепо видљива, равна и није испрекидана, то значи да ћете од 42. до 56. године бити веома успјешни. Зарађиваћете у том периоду живота много новца .

Трећа линија

Када је трећа линија на унутрашњој страни зглоба јако изражена, равна, то значи да ћете живјети преко 80 година. Добро издефинисана трећа линија открива да имате велике шансе да постанете популарни или упамћени по нечему значајном.

Четврта линија

Ако немате ову линију, не брините, јер је већина људи нема. Али, за оне који је имају, кажу да су освојили животну лутрију. Ова линија говори о томе да ћете живјети преко 85 година и бити веома успјешни у животу.
























 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана