Купио магацин за 860 КМ, а у њему пронашао 7,5 милиона долара

ГС
Купио магацин за 860 КМ, а у њему пронашао 7,5 милиона долара

Замислите да купите простор за складиштење - а да у њему пронађете читаво богатство.

Управо то се десило у епизоди емисије "Storage Wars" гдjе се одређене јединице за одлагање ствари продају на аукцији, а све што се у њима пронађте постаје ваше. Некада буду празне и новац сте "бацили", а некада вам се цијели живот промијени у неколико тренутака.

Можете наићи на разне ствари у емисијама као што су "Стораге Wарс", а понекад људи могу да дођу до изванредних открића пуком срећом. Међутим, најзапамћенији тренутак је био у емисији у којој се на крају инвестиција од 480 долара, тј.око  860 КМ, претворила у освајање 7,5 милиона долара, након невјероватног открића.

Обожаватељима ове емисије можда је познат Ден Дотсон, јер је он на крају био тип који је продао наизглед безазлену јединицу за складиштење, за коју се испоставило да крије скривено благо.

Међутим, срећни купац није успео да задржи већину ове количине новца након што су претходни власници јединице чули шта се догодило.

Дотсон је објаснио да му је пришла жена и рекла да је њен муж од њега купио јединицу у којој се налази сеф непознатог садржаја. Жена је рекла да су ангажовали стручњаке да отворе сеф и када су коначно успјели да га отворе, открили су да се у сефу налази 7,5 милиона долара у готовини.

- Онда су добили телефонски позив, мистериозно, од адвоката који је заступао људе који су изгубили новац и робу у јединици. Понудили су 600.000 долара, онда су то удвостручили на 1,2 милиона долара и дали нам.
- Питање је да ли бисте га вратили, или бисте га задржали и да ли бисте трчали у брда, или бисте гледали преко рамена. Шта бисте урадили?

Како год, зарадити 1,2 милиона долара од складишне јединице коју сте купили за скоро 500 долара је врашки добар посао.

Нажалост за фанове Storage Wars-aа, овај драматични догађај се догодио на дан када није било снимања, тако да камере нису биле у близини да сниме невјероватан тренутак, преноси портал Жена Блиц.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана