Краљица Елизабета први пут на насловници "Вога"

Nezavisne
Foto: спутник

Краљица Елизабета II појавиће се на насловној страни априлског издања британског "Вога" по први пут у историји поводом свог платинастог јубилеја.

На насловној страни налази се слика њеног величанства из 1957. године, коју је снимио лорд Сноуден, бивши муж принцезе Маргарет. Краљица на фотографији носи чувену дијадему Џорџа ИВ, која је снимљена у вријеме њене десете годишњице брака са принцом Филипом.

Према ријечима портпаролке часописа, издање ће одати "посебну почаст Њеном Величанству уочи платинастог јубилеја, осврћући се на њен јединствени однос са Монархијом током њених 70 година на трону".

Главни уредник публикације, Едвард Енинфул, примијетио је да се посљедњих година чини да се "древна институција" краљевске породице мијења и модернизује, улажуц́и напор да истакне рад недовољно заступљених људи.

Краљичина насловница биће само једна од двије специјалне верзије часописа - друга приказује "Холивуд Ројалити", са сликом глумице из остварења "Qуеен'с Гамбит" - Ање Тејлор Џој.

Упоредо са насловном сликом њеног Величанства, Ања је такође понијела савршену реплику краљевске дијадеме Џорџа ИВ. У оквиру априлског издања чувеног магазина, Ања открива како се бори са успоном своје славе, преноси "Дејли Мејл".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана