Констракта о најпотреснијем концерту који је ушао у историју: “Било је мучно то гледати”

Г.С.
Констракта о најпотреснијем концерту који је ушао у историју: “Било је мучно то гледати”

Констракта не престаје да интригира људе како у Србији, тако и у региону. Наиме, дала је интервју за хрватске медије и у њему прокоментарисала најпотреснији наступ у Београду, онај на коме је пјевала као предгрупа Ејми Вајнхаус, уједно и пљедњи наступ планетарно популарне певачице.

Констракта се присетила концерта који није запамћен по добру, посљедњем који је Ејми Вајнхаус одржала, а на којем је наступала и Земља грува, па је признала колико јој је он тешко пао.

“Ми смо били почаствовани што смо ту јер смо Ејми приватно слушали. Тај моменат је покрио све оно што није било тако симпатично, а то је та њена мука с којом је то све изнела. То је било доста мучно, та њена борба. Ми је иза сцене нисмо ни видели, само њено пењање на бину и после”, присјетила се.

У интервјуу је прокоментарисала и актуелну тему скандала који се догодио током доделе Оскара, када је Вил Смит ошамарио Криса Рока, након што се комичар нашалио са дијагнозом алопеције од које болује Џејда Пинкет Смит.

“Немам мишљење, ћерка ми препричавала да је био неки шамар. Џабе ме питаш. Од проба за Беовизију које су се претвориле у ово ја сам тотално оут”, рекла је уз смијех.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана