Комшиница открила потресне детаље о мајци Лепе Брене

GS
Foto: Twitter

Лепа Брена деценијама је на јавној сцени, а медији пишу и о члановима њене породице. Пјевачица је тешко поднијела смрт родитеља, а њена комшиница и пријатељица је ближе објаснила нешто о Брениној повезаности са мајком.

- Ја је познајем и њену маму Ифету, била је код мене нон-стоп, стара, живела је сама ту па је долазила код мене. Била је симпатична и ја сам стално са њом била. А Брену познајем и сестру Факету и брата њеног и све - почела је причу комшиница из Брчког, одакле пјевачица потиче.

- Па било јој је тешко, али мама јој била толико болесна да је није малтене препознавала, како сам чула, како ми је докторка из Београда рекла. Само је мене спомињала јер сам била највише ту и говорила ми је: "Ти си ми трећа ћерка" - додала је комшиница, која цени и што се Брена није расипала током каријере - каже комшиница, преноси 24седам.

- Борила се и изборила се. Размишљам често о њој, она је једна од најбољих певачица. Једина која је искористила то своје све што је и наумила, да буде певачица. Она је једина, ја мислим, најпаметнија од свих њих јер је сачувала новац. Није расипала, сачувала је и постала ово сад што је постала - изјавила је кућна пријатељица, и дотакла се Бобе Живојиновића.

- Она чува свој брак, а Боба је диван. Долазили су овде. Долазили су и из Гранда једно време кад је отац Абид умро, тада сам и ја ишла тамо код њих. И кад је Ифета умрла морала сам и ја да будем тамо... - испричала је комшиница која каже и да је Брена само гледала своја посла, па је нису занимала нека правила:

- Али није то њу интересовало. Она и дан данас, да је интересује нешто или неко она, не би постала ово што јесте. Гледала је себе и како њој одговара. Она је исто као и моја ћерка у гимназији док је била, завршила је и музичку и све и почеле су да пјевају, нормално и у школи зову и наступи и шта ја знам, тако је и она у школи пјевала, преноси Блиц.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана