Које амајлије се користе за привлачење среће и благостања: Овај предмет обавезно треба да имате у свом дому

ГС
Foto: Илустрација

У фенг шуи култури уређења дома користе се разни талисмани и амајлије за привлачење добре енергије, обиља, благостања и среће.

Један од најпознатијих су свакако кинески новчићи, односно кованице. Ова популарна амајлија користи се за привлачење енергије богатства и новца, али и за заштиту дома од лоше и привлачење добре енергије. Ако желите да кинеске новчиће у свом дому, важно их је поставити на одговарајуће мјесто.

Према фенг шуи стручњацима најбоље амајлију ставити у југоисточни дио дома или канцеларије. У фенг шуи продавницама, као и у продавницама које продају ствари за декорацију дома можете пронаћи кинеске новчиће у разним варијантама.

Изаберите онај који се највише уклапа у ентеријер вашег дома, а можете га ставити на сто, полицу с књигама, у ормар. Новчићи не морају бити истакнути, већ их слободно можете и сакрити, тако да је сасвим у реду и да их држите у фиоци. Важно је само да буде на југоисточној страни вашег дома.

Још један начин на који можете користити енергију ове амајлије је да ставите кинеске новчиће у новчаник или џеп. Најчешће се ово практикује када имате три кинеска новчића везана црвеним концем или траком. Вјерује се да овај ритуал привлачи новац и благостање.

Ако имате свој бизнис или пословни простор, савјетује се да фенг шуи новчиће држите у просторијама везаним за финансије, поред папира и уговора, телефона или на унутрашњој страни улазних врата, преноси Новости Магазин.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана