Која жеља чучи у дубини ваше душе? Изаберите симбол са слике и урадите тест личности

Г.С.
Која жеља чучи у дубини ваше душе? Изаберите симбол са слике и урадите тест личности

Тестови личности и визуелни тестови са оптичким илузијама стекли су велику популарност на друштвеним мрежама.

Такви тестови могу да помогну да сазнамо више о себи, дају подстицај за промјене и омогућавају нам да откријемо нове могућности и идеје. Овог пута нудимо вам тест који ће вам омогућити да сазнате своју скривену потребу - шта највише желите.

Изаберите један од ових симбола да бисте сазнали шта је тренутно ваша потреба:

Симбол 1

Ако сте изабрали овај симбол, ваша најдубља жеља је да не патите. Вјероватно желите да се клоните свега што вас боли, било да су то људи, односи, окружење, мисли или емоције. Ваша скривена потреба је да учините свој живот лакшим, радоснијим, да му додате контролу. Требало би да сагледате себе и свој живот, направите инвентар, изађете из токсичних веза или ограничите вријеме које проводите са токсичним људима, било да су чланови породице или колеге на послу. Највјероватније је у вашем животу дошао период када морате да схватите своје циљеве и осјећања. Схватите шта вам даје радост и срећу, а шта вам одузима енергију. Немојте је трошити, усмјерите своју виталност и енергију у правом смјеру. Будите сигурни и радите само оно што вас чини срећним.

Симбол 2

Ако сте изабрали овај симбол, можда је вријеме да се фокусирате и концентришете. Можда сте мало раштркани или неодлучни и увијек се налазите у мору ствари и проблема других људи. Збуњени сте и не можете да донесете јасну одлуку. Трошите много енергије на доношење одлуке, али након тога не можете да донесете коначан избор. Како се каже, на двије столице се не може сједити. Слушајте своју интуицију, шта вам она говори? Овај симбол вас повезује са овим фокусом. Позива вас да "успорите", заборавите на оно што други мисле, шта се од вас очекује и изаберете оно што мислите да ће вас заиста усрећити. То је оно што ће на крају вриједјети, зар не?

Симбол 3

Ако сте изабрали трећи симбол, онда треба да слушате себе, своје тијело, своје потребе. Често наше тијело почиње да боли када потиснемо своје праве жеље, жртвујемо се, урадимо нешто што нам штети. Можда пролазите кроз фазу у којој не желите да слушате своје срце, патите од токсичних веза, лоших навика или милион активности које вас спрјечавају да будете срећни. Из неког разлога покушавате да избегнете усамљеност. Можда зато што се плашите истине, а у тишини вам у главу долазе непријатне мисли. Морате се фокусирати и бити у миру са собом, слушати себе и своје потребе, бити искрени према себи. Никад није касно да се промјените, да почнете изнова, пише Сенса.

Симбол 4

Ако сте изабрали овај симбол, ваша права потреба су вјероватно једноставност и уравнотеженост. Чини се да сте се преоптеретили послом, везама, кућним пословима, обавезама, туђим проблемима итд. Чекате викенд или одмор, али викендом се све понавља. Треба да се ослободите свега сувишног. Вријеме је да изаберете и останете само са оним што вам је заиста потребно, што је важно или што вас чини срећним. Оставите само најкорисније и најпотребније. Нема потребе да све складиштите, гомилате, мислећи да је "више" једнако "боље". Вјежбајте једноставност и минимализам не само у стварима, већ и у животу. Видјећете како ће вам одмах постати лакше да дишете, а живот ће вам се променити набоље.

Симбол 5

Овај симбол вас позива да се ослободите страха и обратите пажњу на то ко сте заправо, како се осјећате и шта желите, без осуђивања, са праведнијим погледом, спремни да вас опросте, излијече и прихвате онаквима какви јесте. Ако сте изабрали овај симбол, врло је вјероватно да ћете морати да погледате у себе. И ту су се накупила ваша потиснута осјећања која сте скривали дуги низ година. Све сте додавали умјесто да то изражавате. Бол, анксиозност, огорченост, разочарање, очај, страх - то су осјећања којих треба да се ослободите. Спремни да опростите, излијечите и прихватите себе онаквим какви јесте, чак и ако то није баш оно што тренутно очекујете.

Симбол 6

Коначно, ако сте изабрали овај симбол, ваша скривена потреба је жеља за развојем. Дуго сте учили, стицали знање, искуство, везе, сада је вријеме да кренете брзим темпом ка висинама о којима сте сањали. Добили сте снагу и сада је вријеме да се проширите или растете. Морате размишљати о додавању нових аспеката или области у свој живот. Можете повећати обим додавањем нових стратегија, планова или правих људи. Ово се може примјенити на све области вашег живота - професионалне, личне, финансијске, ваше хобије и слично. Ако сте чекали неку врсту сигнала, сматрајте да сте га примили. Када сте у недоумици, тражите подршку од породице и пријатеља, проведите вријеме са породицом, окупите се са пријатељима, одвојите вријеме за оне везе које вам заиста користе и инспиришу вас, поренси информер.рс

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана