Ко је жена кошаркашког генија из Сомбора? Наталија има мастер диплому из ове науке, а ево колико је висока госпођа Јокић

Г.С.
Ко је жена кошаркашког генија из Сомбора? Наталија има мастер диплому из ове науке, а ево колико је висока госпођа Јокић

Сви се ових дана питају ко је Наталија Јокић, супруга Николе Јокћа. Иза сваког успхешног спортиста стоји успхешна љубавна веза, сталбилан емотиван живот и снажна подршка вољене особе, готово да је правило.

 Ово правило дефинитивно важи у случају светског кошаркашког аса Николе Јокића и његова супруге која је заинтригирала свхетску јавност. Како је Никола корачао ка врху, сви су пожурили да сазнају што више о жени која је најближи свхедок његових успеха.

Никола Јокић је историјску побхеду Денвер нагетса у финалу НБА лиге прославио са Наталијом и њиховом ћерком Огњеном као и са осталим члановима породице.

И на том слављу је поред бројних детаља, запала за око разлика у висини која дијели познати пар. О тој разлици умијела је да се нашали и сама Наталија, а није лако "парирати" Николиној висини од 211 цм.

Овим детаљем бавили су се и амерички медији попут "thesportslite" који наводи да је Наталија висока 173 цм. Овај портал је један од бројних који је писао о Јокићевој супрузи која је била тема и америчког магазина "Peopleе".

Чиме се бави Наталија Јокић

Наталија се прије удаје за Николу презивала Маћешић. Када су почели да се забављају, он је носио дрес Војводине Србијагас, а она је уписала студије психологије на Метрополитан Стејт универзитету у Америци. Била је веома посвећена образовању, због њених студија накратко су били раздвојени, а затим наставили тамо гдје су стали када се Јокић преселио за САД.

О томе је причао и сам Никола: "Ишао сам у средњу економску школу, а Наталија је требало да пође за Америку, већ је била уписала психологију на "Seminole State Collegeу". И буквално два месеца пошто смо почели да се забављамо, она је отпутовала".

"Thesportslite" пише да је Наталија 2018. добила мастер диплому из психологије на МСУ у Денверу, гдjе је и дипломирала. Она је тај успjех обиљежила на Инстаграму гдје је добила бројне честитке.

Поменути сајт додаје да је годишња плата Наталије Јокић око 100.000 долара.

Инстаграм профил у знаку љубави и успеха

Американци помно прате и Инстаграм профил Наталије Јокић коју на овој друштвеној мрежи прати 48 хиљада људи. Пре двије недјеље имала је 17.5 хиљада пратилаца, према писању " thesportslite ".

Наталија на Инстаграм профилу објављује низ прелепих породичних успомена, слави Николине успјехе, открива низ занимљивих детаља из приватног живота.

Са Николом се вјерила у јануару 2020. а вјенчали су се у октобру исте године у Сомбору. "Најбоља журка свих времена", написала је поред слике са свадбе. Имају ћерку Огњену која је рођена у Денверу.

"За све што смо биле јуче, за све што смо данас и за оно што ћемо бити сутра, хвала!", истакла је поред слике са родитељима и сестром Мајом, преноси zena.blic.rs

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана