Ко је син Томе Здравковића: Имао је само 13 година када је пјевач преминуо, своје презиме често је КРИО

Г.С.
Ко је син Томе Здравковића: Имао је само 13 година када је пјевач преминуо, своје презиме често је КРИО

Син легендарног Томе Здравковића, Александар, живи у Торонту, граду гдје су се његови родитељи упознали. Здравковић је сина Александра добио у браку са Гоцом Здравковић, а њиховој љубави говори се и данас.Томин наслиједник се такође бави музиком, а своју музичку каријеру започне баш у Торонту, тамо је отворио приватни музички студио, гдје ствара пјесме.

Млађи Здравковић се никада није превише експонирао у јавности. Оно што је познато јесте да су се његови родитељи упознали у Торонту, а 1978. године добили су сина, након чега се враћају у домовину гдје настављају живот.

Пар је у браку био пуних 18 година, па су за све те године били изложени многим изазовима, али је Гордана увијек разумјела свог супруга и истицала да је пјесма његов живот.

"Кад сазнају чији сам син, прво ме питају како сам одрастао уз њега. Некада сам се представљао као Александар Саша, да бих избегао терет презимена Здравковић. Био сам премлад када је умро, тек касније сам схватио колико он значи за музику и за друге људе и шта је оставио иза себе. Тек са својих 16-17 година, када сам почео да се заљубљујем, почео сам да схватам његове песме. Уместо у парк некад сам са њим ишао у казино. Видео сам многе ствари много млад. Нисам ни знао шта се дешава око мене", испричао је једном приликом Александар, који је имао 13 година када је чувени музичар преминуо, преносе медији.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана