Ко је прелијепа Црногорка која је филмска звијезда у Египту

Г.С.
Ко је прелијепа Црногорка која је филмска звијезда у Египту

За Црну Гору каже да је њен други дом. Тара Емад, модел и глумица из Египта, често борави у Црној Гори јер је њена мајка Љубинка рођена и одрасла у Даниловграду.

- Моја мама је Црногорка из Даниловграда. Радила је у аустријској амбасади и приликом једног одласка у Египат упознала је мог тату и остала тамо. Цијела моја породица са мамине стране живи овдје - изјавила је у једном интервјуу Тара.

Одлично говори црногорски језик и каже да би је било срамота да не говори језик своје мајке. Због тога је у Каиру у коме је рођена и гдје живи похађала десет разреда школе на црногорском језику. Тако је још више научила о земљи гдје је рођена њена мајка, али и да пише и ћирилицу и латиницу.

Иако млада, Тара иза себе има завидну каријеру и бројне успјехе које је остварила у моди и глуми. Они почињу док је била веома млада.

Тако је 2010. побиједила на такмичењу Miss Teen и представљала Египат на такмичењу за најљепшу тинејџерку свијета. Тада је изабрана за прву пратиљу.

Глумила је у двадесетак филмова и серија. Црну Гору назива другом домовином и не пропушта прилику да својим пратиоцима на друштвеним мрежама покаже њене љепоте.

Тару красе дуга и његована коса и савршен тен, а када је за медије говорила о својим бјути тајнама, споменула је и мајку која ју је научила да коцкица леда чини чуда: „Када сам уморна или дођем са захтјевног снимања, искористим коцку леда, да освјежим лице”, рекла је једном приликом за египатске медије.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана