Ко је Михаела Савић, Српкиња шведска Мис Универзума?

Г.С.
Ко је Михаела Савић, Српкиња шведска Мис Универзума?

Није ријеткост да се Српкиње нађу на врху листе најатрактивнијих жена на свијету. У очима странаца Српкиње су најљепше и најатрактивније жене. Високе, лепе, карактеристичних црта лица и свуда препознатљиве у свету. Ту нису изостале ни скандинавске земље, тачније Шведска, преноси Задовољна.

Једна таква љепотица је и Михаела Савић из Шведске, дама српског поријекла. Михаела је рођена 14. марта 1991. године у Хелсингборгу, Шведска.

Већ у дјетињству било је јасно да ће израсти у праву љепотицу, те је већ са 14 година почела да се бави моделингом, одлазећи на кастинге и ревије. У међувремену, освојила је срца Швеђана и осталих људи широм свијета својим изгледом, а 2010. године тријумфовала је на такмичењу Мис Универзум Шведске.

О Михаелином животу се не зна много јер се у протеклом периоду повукла из јавности. На друштвеним мрежама ријетко објављује фотографије, а посвећена је својој породици.

Удата је и прошле године је постала мајка младог Матеа.

Интересантно је да је посљедњих десет година посвећена бизнису и успјешно се усавршава у продаји и менаџменту, обухватајући области од лепоте до ИТ сектора.

„Врло сам вешта у управљању буџетом, предвиђању продаје, стратешком маркетингу и аналитици продаје како бих препознала и применила могуćности за генерисање значајног прихода. Као "Key Account Манаџер", своју организацију представљам на пријатељски, топли и професионалан начин у сваком тренутку, задржавајуćи притом одлучност да постигнем постављене циљеве и даље их помакнем", каже Михаела описујући себе.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана