Ко је Ана Ђурић Констракта представник Србије на 66. Евровизији: Удата за колегу, има двоје дјеце

Г.С.
Ко је Ана Ђурић Констракта представник Србије на 66. Евровизији: Удата за колегу, има двоје дјеце

Србију у Торино на 66. Евровизију води Ана Ђурић Констракта са пјесмом In corpore sano, а о њеном приватном животу не зна се много.

Констракта је побједница и што се тиче гласова стручног жирија, и што се тиче гласова публике.

О њеном приватном животу, а мало ко зна да је пјевачица завршила архитектуру, те да је поносна мајка двоје дјеце: дјевојчице и дечака, Лене и Николе. Ана је од 2009. године у браку са Миланом Ђурићем, коме на друштвеним мрежама пише да је, баш као и Констракта, завршио Архитектонски факултет.

Констакта је о мајчинству причала у једном интервјуу за домаће медије:

“У досадашњем скромном искуству, било је ситуација у којима сам се питала – да ли је ово његов/њен карактер или фаза? Да ли сам погрешно реаговала, а да нисам разумела њихову потребу, и сад је све отишло неповратно дођавола, покварила сам нешто? А тај страх се преноси на децу, утиче на њихово самопоуздање. Јер деца нису страна бића са друге планете, мали манипулатори или маса коју ћемо ми да уобличимо и слично. Ствар је много једноставнија, само ако узмемо озбиљно и са поштовањем њихове потребе. Дакле, жао ми је сваке ситуације у којој је мој страх превладао потребе мог детета — рекла је Констракта у интервјуу за портал “Буди кева” прије пар година.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана