Како мушкарци пишу поруке кад им се жена баш, баш свиђа?

ГС
Како мушкарци пишу поруке кад им се жена баш, баш свиђа?

Мушкарци су понекад много једноставнији од жена и не размишљају и не анализирају превише. Дакле, ако вам шаље овакве поруке велика је вероватноћа да му се свиђате.

Кад је ријеч о томе како мушкарци пишу кад им се свиђате, дефинитивно нема изузетка. Иако вам неће одмах признати колико му се свиђате, посебно ако сте се тек упознали, стил његових порука откриће вам све. Имајући то на уму, откривамо вам 10 начина на које мушкарци шаљу поруке кад су сигурни у своја осећања.

Први се јавио након изласка

Није уобичајено, али мушкарци понекад избегавају да се јаве први јер сматрају да ће због тога изгледати очајно. Али, ако му се свиђате, прво што ће учинити јесте да створи добар утисак након вашег првог изласка и одмах послати поруку.Брзи одговори

Готово да нема ничег непристојнијег као неодговарање на поруку или игнорисање, у том случају врло брзо нам постаје јасно на чему смо. Истина, неки мушкарци знају да буду лењи кад је реч о куцкању порука и више воле да комуницирају уживо, али ако вам одмах одговара, велике су шансе да стварно жели да вас упозна.

Жене воле да играју игрице, не одговарају на поруке неколико сати и остављају мушкарце на чекању Међутим, мушкарци су директни. Није њихов уобичајени стил да вас игноришу кад му се свиђате.

Занимају га детаљи о вама

Истраживања показују да су мушкарци визуелна бића, што објашњава зашто су неки од њих површни у везама, марећи само за спољашњи изглед, облине и лепо лице. Међутим, ако жели да сазна више о вама: ваше вредности, тежње и снове, дефинитивно му се свиђате! Занимање за ваш живот, значи да не жели ствари да држи лежерним. Мушкарца који жели само да вам се увуче у кревет вероватно неће занимати ништа више од неколико пића како би дошао до стварног циља.

Дуги текстови

Нико не воли текстове којима се не назире крај. Али, ако некога желите, постоји жеља да стално одржавате разговор. Врло кратак одговор на ваш дугачак текст знак је да нема много тога да каже, а све у свему није толико заинтересован за вас или за одржавање односа.

Целодневно слање порука

Ово не значи да мушкарац мора током свих 24 сата у дану да шаље поруке. Људи имају другачији распоред и послове, који можда не дозвољавају целодневну употребу телефона. На пример, хирург који у операционој сали проведе више од 15 сати можда неће имати времена за пуно куцкања порука. Међутим, ако икада пронађете мушкарца који вас пробуди поруком "здраво слаткице", након чега следи порука "како ти иде дан" и "шта си ручала", знајте да је заинтересован. Мушкарци више шаљу поруке како би показали да мисле на жене.

Случајни комплименти

Иако мушкарци могу дамама давати комплименте да дођу до њиховог кревета, неки комплименти долазе из срца. Генерално "хеј лепото", "здраво секси" и "здраво лепа" су комплименти који произлазе из осећаја пожуде. Међутим, ако вам с времена на време каже колико сте паметни и смешни, вероватно вас доживљава више него само прилику за секс. Штавише, ако својим комплиментима приложи одређене разлоге, јасно је да они нису провокативни, већ искрени.

Говори о себи

Нарциси увек сваки разговор воде о себи. Природно су вешти у томе да се свака ситуација врти око њиховог свемира. Једном кад приметите такав став, удаљите се што вас даље ноге носе. Нарцис ће говорити о својим достигнућима како би надувао свој его и учинио да изгледате инфериорније од њега. Али, мушкарац којем се свиђате причаће о својој породици, одакле је, можда својим страховима и хобијима. Мушкарац који није заинтересован да вас упозна, вероватно неће улазити ни у детаље о себи.

Питаће вас да ли имате планове

Ако добијете поруку у којој се распитује о вашем слободном времену, сигурни смо да већ знате шта то значи. Да, жели да буде део вашег дана и да проводи што више времена с вама. Стога ће вероватно уследити позив за одлазак у биоскоп или неко друго лепо место које је смислио. Шта чекате? Пристаните!

Послаће вам поруку прије одласка у кревет

Бити прва особа којој пошаље поруку, једнако је важно као и бити последња особа с којом разговара пре одласка у кревет. Иако можда неће одмах отићи у кревет, идеја је да осетите да сте му последња особа у мислима док одлази у земљу снова. Ако се то често догађа, мало је рећи да је заљубљен у вас.

Пише вам поруке док је с пријатељима

Жена ће увек пре помислити да је њен мушкарац с другом кад се не јавља на телефон већ неколико сати, али изненадили бисте се колико мушкарци уживају у међусобном друштву. Они могу између осталог да играју видео игре, разговарају о фудбалу или светској политици. Дакле, ако се дружи са својим друштвом и ако одвоји времена да вам пошаље поруке све у свему, знак је да је луд за вама.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана