Како да нанесете парфем да миришете цијели дан?

ГС
Foto: ГС

Уз помоћ ових трикова ваш парфем ће трајате много дуже.

Ставите га на тачке гдје се мјери пулс

Већина људи само напрска зглобове, али ако пафрем нанесете на пулсне тачке, ваш мирис ће још дуже трајати. Дакле, парфем распршите на потиљак, зглобове, лактну јаму и задњи дио колена (да, добро сте прочитали). Ово дјелује због чињенице да су та подручја тијела природно топлија, што активира мирис и ослобађа га током дана.

Ускладите своје производе

Многи луксузни парфеми имају одговарајуће гелове за туширање, креме за тијело и руке и разне друге производе. Ако неки мирис обожавате и желите да траје цијели дан, улагање у ове производе се чини као добра идеја.

Избјегавајте трљање зглобова

Наносите парфем директно на кожу и избјегавајте трљање зглобова, јер то може проузроковати пуцање молекула парфема, чинећи да „бледи“ много брже него што би требало.

Такође, парфем дуже траје на маснијој кожи. Стручњаци предлажу да га нанесете после туширања и не заборавите лагано млијеко за тијело прије прскања како бисте помогли да се мирис "залепи" на кожу.

Чување парфема

Британски експерт за перфеме Џони Вебер каже да само 16 одсто острвљана на исправан начин складишти своје бочице са парфемом.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана