Jокићев живот је као роман: Како је Николино сломљено срце направило хаос и винуло га међу звиjезде

Г.С.
Jокићев живот је као роман: Како је Николино сломљено срце направило хаос и винуло га међу звиjезде

Животна прича Николе Јокића је просто невjероватна. Неке ствари су повлачиле једна другу и оно што је на моменте дjеловало катастрофа испало је одлично.

Никола је данас у НБА лиги, игра велику улогу и најбољи је играч лиге. Ипак, могло је све да буде другачије кад је био члан Меге.

Било је клубова из елитног европског друштва који су пратили његов развој, а интересовање да га ангажује својевремено је показала Барселона, што је у документарном филму "Човек који прави разлику" открио Дејан Милојевић, човjек који је у великој мjери утицао на Николин развој.

Наиме, скаути шпанског тима су дошли на меч Меге и Цедевите и у фасцикли имали спреман уговор за Јокића на пет година, међутим Никола је је био испод сваког очекивања. Због тако слабе партије емисари Барселоне су ипак одлучили да не доведу будућег МВП-а јадранске лиге.

- Деки (Дејан Милоејвић) је хтео да ме убије. Не знам, деси се такав дан, мало те неће, а мало и нећеш па онда буде катастрофа - рекао је Јокић.

Ипак, његов тадашњи тренер, а данас дiо стручног штаба Голден Стејта је открио истину.

- Претпостављам да је тако лоше одиграо због одласка девојке у Америку. Био је емотивно празан, њега је то доста погодило. Одлазак девојке у Америку га је пореметио - објаснио је Милојевић.

На крају се све намjестило како треба, а та дjевојка је управо Наталија Јокић, Николина супруга.

Ко је Наталија која је украла срце Јокићу?

 Међу неким љубавним причама које окружују НБА, Никола Јокић и Наталија Мачешић су још један пар на листи. Од најбољих пријатеља до брака изграђеног на повјерењу и разумијевању, они су све видели. Послије 10 година познавања и 8 година везе, сада једно друго зову муж и жена.

Никола Јокић и његова дугогодишња дјевојка Наталија Мачешић вјенчали су се у октобру 2020. године у Србији. Свечаност је одржана у српском граду Сомберу, Јокићевом родном граду. На незаборавној церемонији вјенчања пар је плесао и пјевао са својим најмилијима.

 Заједно су још од средње школе

Наталија Мачешић и Никола Јокић заједно су још од средње школе када су обоје имали 18 година. Пар је ступио у везу веома рано у свом животу и саградили су снажан и стабилан однос. Наталија је дипломирала психологију на Универзитету Метрополитан Стате у Минесоти. Играла је одбојку на јуниорском колеџу у Оклахоми прије него што је похађала Метрополитен Стејт Универзитет у Денверу.

 Наталија Мачешић удата за једног од најистакнутијих кошаркаша НБА лиге, Николу Јокића, њен лични живот је веома приватан.

Како кажу, свака прича о успеху у НБА лиги мора имати чврсту основу да би играч могао да ради и да се фокусира на усавршавање свог заната. Управо то је случај са Николом Јокићем и његовом супругом Наталијом. Исти је случај и са Златаном Ибрахимовићем и супругом Хеленом, чија љубавна прича не инспирација за многе.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана