Једна пјесма Марине Туцаковић промијенила Џејеву судбину: Овако она изгледа у филму Недеља VIDEO

Г.С.
Једна пјесма Марине Туцаковић промијенила Џејеву судбину: Овако она изгледа у филму Недеља VIDEO

Филм "Недеља" је права посвета легенди, Џеју Рамадановском, чија је прича дубоко укоријењена у српској музичкој историји. Недавно је објављен први трејлер овог филма, наговештавајући не само увид у живот самог Џеја, већ и у кључне фигуре попут Марине Туцаковић, чија је улога у формирању његове каријере била изузетно значајна.

Трејлер је открио Хусеина Алијевића Хусу у улози Џеја, што је изазвало знатижељу публике. Међутим, посебно је изазвала пажњу јавности глумица која ће донијети лик Марине Туцаковић на велико платно.

Марина Туцаковић је, заправо, била кључна фигура у формирању Џејеве каријере. Њене ријечи о сусрету с Џејом, које су се могле чути у трејлеру, откривају како је случајни сусрет с младим пјевачем промијенио ток њихових живота. Њена реченица о његовом таленту који је био 'дар од Бога' открива колико је вјеровала у његов потенцијал.

У трејлеру се такође приказују кључни тренуци њихове сарадње, попут сцене снимања пјесме у студију. Такође, тренуци попут оне у којој Марина, са цигаретом у руци, посматра Џеја док снима, или тренутак у коме га пита: "Ко си ти, бре?" постају емотивно набијени моменти који најављују дубљу причу о њиховом односу.

Поменуте пјесме попут "Зар ја да ти бришем сузе" на фестивалу "Месам" и "Недеља", чије је креирање било под палицом Марине, јасно указују на њихову заједничку умјетничку баштину. "Недеља" је пјесма која је постала симбол Џејеве каријере и која носи истоимени назив филма. Иронично је да су и Џеј и Марина преминули управо у недјељу, што многи виде као судбински, готово симболичан тренутак.

Овај филм не само да обећава да ће освијетлити кључне тренутке у каријери Џеја Рамадановског, већ ће такође бацити свијетло на комплексне везе и сарадњу између Џеја и Марине, преноси Курир.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана