Изнервирани Алек Болдвин полетио ка новинару, Хиларија све снимала

Г.С.
Foto: Агенције

Алек Болдвин у понедјељак увече снимљен је испред куће редитеља Вудија Алена на Менхетну у Њујорку, гдје се вербално сукобио са Џоном Левином, новинаром Њујорк поста.

"Господине Болдвин, шта вас доводи у Њујорк?" питао је репортер холивудског глумца, на шта га је Алекова супруга Хиларија замолила да оде. Када је новинар то одбио, Болдвин се, видно изнервиран, окренуо и залетио према њему.

"Не смијете фотографисати испред нечије приватне куће!", викнуо је Болдвин, гестикулирајући руком у којој је држао кишобран и покушавао да одгура Левина натраг на тротоар, преноси б92.

Хиларија је, очигледно забринута да би препирка могла да прерасте у физички обрачун, ухватила мужа и задржала га на мјесту све док се он напокон није окренуо и вратио према улазним вратима Аленове куће.

"Али ово није... Ово је јавно власништво!", узвратио је Левин, док му је Хиларија и даље упорно понављала: "Одлази, престани!". Притом је енергично махала својим мобилним телефоном којим је вероватно снимала новинара, пише Дејли Мејл.

"Зар стварно нисте повукли обарач? Вјерујете ли да је пиштољ опалило без да сте повукли обарач? Да ли се заиста радило о квару?", Левин није одустајао са питањима о несрећи на сету филма "Руст", у којој је глумац случајно усмртио сниматељку Халину Хачинс и ранио редитеља Џоела Сузу.

Али Болдвин му није одговорио - врата иза њега су се већ затворила

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана