Исцјељујуће моћи мачака: Мачке вам долазе с разлогом

ГС
Foto: Илустрација

Јесте ли знали да мачке имају посебан посао који одрађују у вашем животу? Јесте ли се икад запитали зашто тако много људи данас има мачке, више од паса?

Ево једне непознате информације о тајном животу мачака:

Све мачке могу уклонити акумулирану негативну енергију из вашег тијела. Док спавате, апсорбирају је из вашег тијела. Ако у обитељи постоји више од једне особе, а само је једна мачка, она се може преоптеретити с негативношћу од упијања енергије од толико људи.

Када спава, тијело мачке ослобађа негативност коју је упила од вас. Ако сте изнимно под стресом, можда није имала довољно времена да се ослободи од ове негативне енергије, стога је похрањује као маст. Стога ће почети патити од прекомјерне тежине, а ви ћете мислити да је то зато што превише једе, пише Инер селф.

Добро је имати више од једне мачке у кућанству тако да могу подијелити терет.

Такођe, оне вас чувају ноћу тако да никакви нежељени духови не могу ући у собу док спавате. Зато желе спавати на вашем кревету. Ако мисле да сте добро, оне неће спавати с вама по ноћи. Ако се догађа нешто чудно, скочиће к вама у кревет.

Ако вам нека особа дође у кућу и мачка осјети да сте у опасности због тога што би та особа могла нанијети штету вашој аури, она ће стално бити уз вас како би вас заштитила.

Кад је моја мачка то почела радити, нисам могла схватити разлог.

Тада ми је речено да она канализирањем те енергије, мене штити. Сада више обраћам пажњу на понашање моје мачке када нетко уђе у моју кућу. Ако дође до особе, њуши је и жели се мазити, знам да се могу опустити.

Вријеме за наплату дуга

Ако немате мачку и појави се луталица, то је зато што вам је она у то вријеме потребна. Она се појавила како би вам помогла. Захвалите се маци што је одабрала ваше домаћинство. Ако имате друге мачке и не можете узети и луталицу, пронађите јој дом.

Мачка је дошла до вас због неког разлога, који вам је можда непознат на физичкој разини, али у стању снова можете виђети разлог њеног појављивања.

Понекад постоји кармички дуг који вам мора вратити. Дакле, немојте је тако брзо одбацити. На овај или на онај начин она ће морати испунити своју обвезу.

Мачке вас исцјељују

У давним временима исцјелитељи су користили кристале у свом раду. Кристали су кориштени као одашиљач за исцјељивање. Када би исцјелитељи посјећивали удаљена села, нису могли користити своје кристале јер су људи били врло сумњичави према њима и помислили би да користе црну магију.

Будући да нису могли користити кристале, исцјелитељи би носили мачку са собом јер је обављала исту функцију као и кристали.

Људи се нису бојали мачака и допуштали су им да уђу у њихове куће. Мачка је често имала улогу у умјетности исцјељивања.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана