Има деветоро дjеце, два пропала брака и 34 године млађу дјевојку: Једним потезом уништио је углед преко ноћи

Г.С.
Има деветоро дjеце, два пропала брака и 34 године млађу дјевојку: Једним потезом уништио је углед преко ноћи

Љубавна прича Мела Гибсона узбудљивија је чак и од филма и препуна је скандала.

Након 26 година дугог брака који се није добро завршио, чувени глумац Мел Гибсон поново је пронашао љубав у 58. години. Своју дјевојку Розалин Рос је упознао још 2014. године и од тада њихова веза иде одлично.

Упркос својој срећи, многи људи и даље сумњају у њихову везу због велике разлике у годинама. Међутим, њих двоје доказали су да љубав не зна за године.

Године 2014. судбина се умијешала када се Рос нашла на пословном путу на Гибсоновом ранчу у Костарики и тада је почело њихово романтично путовање. Након боравка у Костарики, авантуристички двојац, са Росом у то вријеме имао је 24, а Мелом 58 година, кренуо је у романтичну ескападу у Панаму. Од тог тренутка, чинили су се нераздвојни. Рос је такође пратиила Гибсона на путовању у Сиднеј и чак га је посјетила на сету док је снимао Hacksaw Ridge.

Упркос томе што већ има 8 дјеце — 7 са бившом женом Робин и једно са бившом дјевојком Оксаном Григоријевом — Мел Гибсон је додатно проширио своју породицу тако што је дочекао сина са Росом. Иако се пар још није упустио у брак, њихова веза остаје јака и нераскидива.

Са отприлике 34-годишњом разликом између њих, веза Мела и Роса је изазвала велико интересовање јавности. Гибсон је, међутим, увијек јавно бранио њихову везу наводећи да су године само број.

Веза Мела Гибсона и Розалинде Рос није једина са великом разликом у годинама. У ствари, постоји још један холивудски пар који доказује да разлика у годинама од 46 година само чини њихову љубав јачом.

Из складног брака у низ скандала

Уз богату каријеру водио је и занимљив приватни живот, који је до прије свега неколико година био изузетно миран. Своју прву супругу Робин Денис Мур упознао је крајем 70-их година док је још био релативно непознат глумац. У јуну 1980. године стали су пред олтар у Аустралији, а заједно су добили једну ћерку и шесторицу синова. Послије 26 година брака, Мел и Робин су се 2006. године развели.

Неколико година касније Гибсон је у једном интервјуу истакао како су проблеми у њиховом браку започели на дан када су њега ухапсили због вожње у пијаном стању у Малибуу. Захтјев за развод Робин је поднијела 2009. године, а двије године касније њихов развод је финализован. Како пар није прије брака потписивао предбрачни уговор, Робин је добила половину свега што су заједно зарадили.

Након развода, Гибсон је започео везу с руском пијанисткињом Оксаном Григоријевом. Пар је добио ћерку Луцију 2009. године, а већ годину касније разишли су се. Григоријева је Мела пријавила полицији због наводног малтретирања те славни глумац није смио прићи њој, а ни њиховој ћерки. Како стоји у записнику из полиције, пијанисткиња је глумца оптужила за насиље у породици. Због оптужби Гибсона су одбиле неке продуцентске куће те се годинама бранио да ништа од наведеног није истина.

"Никада се ни према коме нисам насилно понашао. Јасно ми је да сада многи тако мисле и поштујем то, али све што сте читали у медијима је чисто смеће. Све чињенице се морају ставити у контекст, а све што сам хтио је излаз из токсичне везе", испричао је Гибсон у интервјуу годинама након оптужби. Након година борбе на суду, Гибсон је напокон добио потврду да може да виђа ћерку те је Оксани морао платити 750.000 долара.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана