Идентичне близанке у вези с једнојајчаним близанцима: "Да се замијенимо, не бисмо ни примијетили”

ГС
Идентичне близанке у вези с једнојајчаним близанцима: "Да се замијенимо, не бисмо ни примијетили”

Бразилске инфлуенсеркее Лариса и Летиција Лазарин 19 су једнојајчане близанке које су љубав пронашле с два такођер идентична близанца Филипом и Лукасом. Оба пара често на друштвеним мрежама дијеле детаље својих ''идентичних'' веза, а сваку њихову објаву погледају десеци хиљада фанова.

“Најгора ствар када си близанка и излазиш с близанцем”, гласи наслов недавног ТикТок видеа сестара који је погледан готово 12 милиона пута, а у којем Лариса показује своју сестру Летицију која у теретани разговара са својим дечком Филипом.

“Будем готово сигурна да ми је он дечко”, каже Лариса па се, помичући камеру улијево, фокусира на свог правог дечка Лукаса који вјежба неколико метара даље. “Тек кад га добро погледам, схватим да ми је заправо он дечко”, каже.

"Јако су слични и понекад нисам сигурна јесмо ли се замијениле, а да нисмо примијетиле", нашалила се дјевојка. "Дођем у теретану и видим пар како вјежба, па се окренем на другу страну и видим те исте људе како разговарају... Лудо!", написао је један пратилац испод видеа у којем је четворка у теретани.

"Ја бих на вашем мјесту за сваки случај купила наруквице с именима за лакше распознавање", савјетовала им је једна пратитељица, а многи су коментирали како једва чекају да близанци скупа добију дјецу, да виде на кога ће она сличити и хоће ли такођер бити једнојајчани близанци. 

Близанке иначе на ТикТоку прати више од 65 хиљада људи, а дјевојке често дијеле занимљиве детаље из свакодневног живота. Према WебМД-у, у ријетким случајевима када један пар идентичних близанаца има дјецу с другим паром таквих близанаца та се дјеца називају кватернарни близанци.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана