Хрват први пут био на српској свадби: Ово су његови утисци

ГС
Хрват први пут био на српској свадби: Ово су његови утисци

Игор Јадан, младић који се на ТикТоку представља као главни аматерски кувар у кварту, вегетаријанац чије интересантне објаве прати више од 170 хиљада људи, објавио је недавно како се провео на својој првој српској свадби.

Тог дана женио се син мамине сестрићке па је Игор први пута имао пригоду упознати и тај дио родбине, а прву вече провео је уз нешто пића и дружење.

"Пробудили су нас трубачи и кренули смо у село по младу. Први пут сам био у православној цркви, а вани нас је дочекало 40 степени. Мислим да смо мама и ја били једини вегетаријанци који су ту икад крочили, али храна је била одлична. Било је ту разних сирева, гибанице, поврћа", рекао је.

"Ракија је такође била врхунска. Након хране на подијум су се вратили трубачи и требало је мало и заплесати. Торта се резала уз ватромет, а свадба је била једна од бољих на којима сам био", препричао је Игор и потом објавио нови видео с насловом "Шта једе вегетаријанац седам дана у Србији".

Игор је током тог записа приказао какву је све храну имао прилику да испроба, па издвојио и то на шта је налетио у Земуну:

"Испробали смо скоро све окусе сладоледа, па тако и слани сладолед од ајвара. Ипак, као фаворити су се истакли сладоледи од мака и шљивовице", нагласио је.

 

@igorjadan

Prvi put sam bio na svadbi u Srbiji pa evo jedan vlog

♬ original sound - Igor Jadan

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана