Хладнокрвно убио двије дјевојке и чека га смртна казна, али жене не престају да луде за њим

Агенције
Foto: Принтскрин

Американца Вејда Вилсона (30) осудили су за брутално убиство двије жене, а пријети му и смртна казна.

Убиства су се догодила у октобру 2019. године у размаку од неколико сати. Жртве су Кристина Мелтон (35) и Дајана Руис (43). Као да то није довољно шокантно Вилсон је постао звијезда друштвених мрежа јер су жене почеле да лудују за њим!

Вилсон, који је иначе са Флориде, прву жртву Кристину упознао је у бару те је након тога изашао с њом. Сљедећег дана ју је задавио у њеној кући гдје су пронашли тијело. Друга жртва Дајана ходала је на посао у оближњи бар када јој је Вилсон аутомобилом пришао и тражио упуте за пут. Затим ју је отео.

На суду је свједочио и његов отац који је рекао да му је син признао да ју је задавио, а када је схватио да још дише, онда ју је 'наставио да гази'. Њено тијело пронашли су неколико дана касније на пољу у близини.

Порота му је прошле недјеље изгласала смртну казну. Изрицање казне заказано је за 23. јул.

Постао хит на ТикТоку

Друштвеним мрежама шире се снимци суђења Вејду Вилсону. Постао је хит на ТикТоку гдје га неке жене отворено хвале да је привлачан и диве се његовом изгледу.

"Згодан је! Ја ћу га поправити. Колико је висок?", пишу неке дјевојке. Ипак, има и оних згрожених. 'На стравичан начин је убио двије жене, нисте нормални!', пишу неистомишљеници. На ТикТоку се јавила и жена која тврди да је његова бивша дјевојка те да је и њу раније повриједио.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана