Хавијер Бардем: Са Никол Кидман је прорадила "инстант хемија"

Б92
Foto: Илустрација

За Хавијера Бардема време је увек од суштинског значаја. Глумац, који је отац двоје деце, каже да је тајна одржавања његове чврсте везе са глумицом Пенелопе Круз, управо стављање најближих на прво место.

Бардем, који глуми кубанско-америчку ТВ звијезду Деси Арназ у предстојећем филму "Беинг д Рицардос", иначе ријетко када говори о приватном љубавном животу.

"Кад имаш породицу, мораш посебно да пазиш на то да нађеш времена за њих, то је најважније", рекао је глумац за "Е Њус", током премијере филма у Лос Анђелесу.

Хавијер и Пенелопе, који су се вјенчали у јулу 2010. године, познати су по томе да не откривају детаље о својој романси. Глумачки пар има сина Леа (10) и ćерку Луну (8).

Најновија биографска драма прати емотивни живот Бардема као Арназа поред његове супруге Лусил Бол, коју игра Никол Кидман, како на екрану, тако и ван њега. Магију која се дешава између Бардема и Кидман на филму, глумац приписује инстант хемији којом зрачи његова колегиница.

У шали да су "морали" да имају хемију да би успјели, глумац је рекао:

"Нисмо имали времена за пробе. Али, добра ствар је што смо обоје дошли са пуно искуства које смо разменили, и успело је - што значи да смо се ослањали једно на друго и веровали овом другом", истакао је Бардем.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана