Горштак Дане поново у центру пажње: Сви хоће да ме убију, али се боје мојих керова

ГС
Горштак Дане поново у центру пажње: Сви хоће да ме убију, али се боје мојих керова

Прашина се поново дигла око приче са Голије. У центру је Данијел Дане Бијорац, народу познатији као Горштак са Голије.

Телеграф.рс је ступио у контакт с њим и једна од првих ствари коју је рекао била је: “Долазе ми на кућни праг да прете да ме убију”.

Људи долазе, вичу: “Ми смо дошли дете да узмемо, шта си радио женици, ми смо дошли тебе да бијемо”. Све дођу дрогераши и пи.опевци, из разних крајева, видео сам таблице из Београда, Новог Сада, Сјенице, сви као хоће да ме убију, а страх их да изађу из аута јер лају моја пашчад”, прича Бијорац за Телеграф.рс

Повод овог разговора биле су оптужбе његове супруге Кристине (која се према његовим наводима није ни развела од бившег мужа него је тако удата за другог дошла на Голију, родила дијете, а потом жељела да дијете одведе у Сарајево. Бијорац то није дозволио, па су тада, како каже, кренуле оптужбе) која га је својевремено оптужила за насиље. Пријава је одбачена, а он је није тужио за клевете, лажне оптужбе и повреду части и угледа, иако се то помињало. Она је отишла потом у Сарајево, а дијете је са њим у Србији.

Он каже да не жели да од свог живота прави никакву фаму. Каже да има помоћ око дјетета, да му помажу мајка, сестра, сва фамилија. Каже и да је Кристина, која је из Сарајева дошла с њим да живи, заправо већ била удата и тако удата је дошла. Она је тамо имала другог човјека, “ја сам јој, кажу, шести”.“Била нам је стално свађа у кући, сад је много лакше да живимо. Имам сестру, брата, оца, мајку”, каже горштак са Голије за Телеграф.рс.

Поводом оптужби своје супруге, он инсистира на томе да су лажне.

“За пријаву су после они проверили и видели да је то лажно да би отишла у Сарајево, а ја нисам дао да се иде тамо. Она је то са мајком осмислила, па је полиција реаговала. Видели су да није било насиља”, тврди Бијорац.

“Нећу се ја више женити док ми дете не порасте. О њему се бринемо ми. Сестра, мајка, цела породица. Моја мајка је четворо одгајила, што не би могла и ово једно”, рекао је Данијел Дане Бијорац.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана