Глумица спремна дочекала смрт: Оно што је урадила за своју мајку је да се најежиш

GS
Глумица спремна дочекала смрт: Оно што је урадила за своју мајку је да се најежиш

Звезда серије "Беверли Хилс 90210" глумица Шенон Доерти преминула је јуче након тешке борбе са карциномом дојке, од 2015. године борила се са раком, а њена тешка животна прича потресла је многе...

Злоћудну болест открила је у марту 2015, а на мастектомији је била у мају 2016. године. међутим 2020. болест се вратила, глумица је неко вријеме изгледала јако лоше, због чега је и сама помислила да јој је дошао крај.

- Опет имам рак, четврти стадијум. Он је метастазирао у моје тело и знам шта то значи. Питала сам се пуно пута: Зашто ја?, А онда себи кажем: А зашто не ја? Тешко ми је - рекла је тада, те истакла како јој је најтеже због мајке која се тешко носи с њеном дијагнозом.

Недавно је у свом подкасту 'Лет'с Б Клир' фановима открила како је почела да продаје своју имовину како би "олакшала живот својој мами кад умре".

- Мој приоритет у овом тренутку је моја мама. Знам да ће јој бити тешко ако умрем пре ње. Будући да ће јој бити тако тешко, желим јој олакшати неке ствари. Не желим да након тога затекне хрпу ствари којима се мора бавити. Не желим да има четири складишне ​​јединице пуне намештаја - објаснила је Доерти.

Са супругом Куртом Исвариенком венчала се 2011. године, а прошле године пар се развео. Развод је потврдила њена представница за медије Лесли Слон за УСА Тудеј.

- Развод је задње што је Шенон хтјела. Нажалост, осећала је да нема других опција. Можете се обратити Куртовој менаџерки, Колиер Грим, јер је она интимно умешана у то - рекла је укратко те тако сугерисала да је разлог развода била друга жена.

Недавно је у премијерној епизоди свог подкаста 'Лет'с Би Клир' открила како је сазнала да ју је супруг варао док се она спремала за операцију тумора на мозгу.

- На операцију сам ишла рано ујутро и ишла сам након што сам сазнала да је мој брак заправо готов, да је мој муж имао аферу две године - рекла је Доерти.

Иза ње су и два пропала брака с Ешлијем Хамилтоном и Риком Саломоном који су потрајали по годину дана, преноси Стил.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана