Гдје су данас највеће љепотице из Србије деведесетих (VIDEO)

Г.С.
Гдје су данас највеће љепотице из Србије деведесетих (VIDEO)

Уколико сте живјели деведесетих у Србији, сјећате се сигурно живописних ликова и личности на јавној сцени. Иако су те године биле тешке за обичне људе, било је активно много фолк и поп пјевача, а неке глумице и манекенке пуном паром радиле су и овдје и у иностранству.

Међу у то вријеме активним звијездама било је оних веома атрактивних, а било је и оних које су сматране љепотицама.

Елла Б

Бранкица Целабовић, познатија као Елла Б харала је музичком сценом деведесетих и почетком двехиљадитих година. Највећи хит била је пјесма „Ајкула". Удала се за колегу Љубу Чебаловића из групе "Beet Street" и напустила Србију. Пар годинама живи у Њемачкој далеко од очију јавности и имају четворо дјеце. Период у ком је била популарна остао јој је у лијепом сећању. Елла данас изгледа сасвим солидно.

Синди Моделс

Ивана Стаменковић Синди је бивша чланица групе „Моделс", гази пету деценију, изгледа исто као некад и на мрежама често објављује провокативне фотографије.

Синди и даље важи за једну од најатрактивнијих жена на домаћој јавној сцени, неријетко на друштвеним мрежама објављује слике и снимке са егзотичних дестинација, а годинама се не бави музиком. Рекламира разне производе на Инстаграму.

Ивана Станковић

Била је једна од наших најуспјешнијих супермодела, заштитно лице Ђорђа Арманија пет година, снимала кампању са Брусом Вилисом и шетала пистом са Наоми Кембел, Синди Крафорд, Кејт Мос и Клаудијом Шифер. Од 16. године радила је у иностранству, а највеће успјехе постигла је у периоду од 1993. до 2003. године. Постала је препознатљива по својој краткој коси, трансформацијама и невјероватној енергији пред објективом.

Прије неколико година изјавила је да су „њени пензионерски" дани лијепи, испуњени љубављу и срећом, те да је након „живота у коферу" – о коме је и сањала почела да путује туристички, а 2017. се вјерила са Дејаном Божовићем, који живи и ради у иностранству.

Ивана Петерс

Ивана Петерс Павловић знана је и као Ивана Негатив, и даље наступа и још важи за једну од најбољих српских пјевачица. Када је 2015. године доживела инфаркт, узбуркала је јавност. Свакако, често је могуће видети је у јавности, јесте се мало промијенила, али и даље је лијепа жена.

Наташа Војновић

Крајем 1996. године отишла је у Америку – и била је једна од најплаћенијих и најуспешнијих супермодела, прва Српкиња која је радила за „Шанел", Карла Лагерфелда, „Баленсијагу", „Диор" и „Фенди". Необична љепота и харизма очарали су свјетске модне дизајнере, а низала је едиторијале за „Гучи", „Луј Витон", „Хуго Бос", „Армани" и „Валентино". Лијепа Српкиња и у петој деценији вриједно ради и носи ревије раме уз раме са, рецимо, Ирином Шајк.

Цока Букилић Дак

Даница Букилић Цока је са Дачом чинила деведесетих групу „Дак", која је била једна од најпопуларнијих у Србији и региону. Хитови „Педро" и „Немој Саша" и данас су актуелни, Даница се не бави музиком откако је „Дак" 2003. престао да постоји. Она данас, према писању медија, ради као банкарска службеница, а на друштвеним мрежама није много активна.

Факат је и то да је Цоки током каријере глас позајмљивала пјевачица Марија Михајловић, а на посљедња два албума заиста је пјевала она јер ју је „било срамота што је пјевала на плејбек".

Ана Станић

Сви знамо да ова пјевачица и данас изгледа једноставно одлично. Постала је популарна у бенду „Моби Дик", а потом је наставила музичко путовање као кантауторка са гитаром. И данас снима, ради, наступа. А недавно је снимила дует са Борисом Новковићем.

Нађа Моделс

Једна од чланица чувене женске групе „Моделс" била је и Надежда Нађа Јокић, а атрактивне чланице групе жариле су и палиле деведесетих и почетком двехиљадитих. Неке жене су им завидјеле, неке их критиковале, мушкарци су лудјели за њима… Нађа се групи придружила 1998. и привукла огромну пажњу, док је била у групи, словила је за најинтелигентнију чланицу, а иступила је из групе 2003.

Нађа сада живи углавном мирно, годинама има одговорну позицију у медијима, уређује један домаћи магазин. Прије тога је једно вријеме радила као DJ у клубовима. Ћерку Машу је родила 2015, а с годинама је промијенила и стил облачења.

Маја Марковић Луна

Била је први вокал у групи „Луна" и у њој провела 10 година. Онда је снимила један соло албум и нестала из Србије. Маја је освојила публику гласом и стасом. Пјевачица већ годинама пева на прекоокеанским крузерима гдје наступа са својим супругом. Каже да је остварила свој сан.

Соња Лазетић

Соња Лазетић удата је за фудбалера Николу Лазетића, а јавности је постала позната по улози у филму о криминалцима „Видимо се у читуљи". Тада је имала 15 година, била плавуша и причала је о животу на високој нози, те о томе да жели да постане познати фотомодел. Била је у браку са контроверзним бизнисменом Гораном Марићем Маретом.

Данас се бави угоститељсством, има више од 40 година, троје пунољетне дјеце, а њене фотографије и даље људе остављају без текста, преноси nova.rs

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана