Гдје и са ким се ових дана купа предсједник Црне Горе

Телеграф
Foto: Телеграф

Сниматељи портала Телеграф.рс ухватиле су предсjедника Црне Горе Јакова Милатовића на одмору, на Светом Стефану.

Он је спас од врелих дана  потражио на плажи код познатог хотела, гдjе је уживао са породицом. Милатовићи су на плажи били окружени великим бројем чланова обезбјеђења.

Сви који су видјели како се предсједник понаша према дјеци и супрузи, одушевили су се. Он се није одвајао од њих. На снимку се види колико је Јаков пажљив отац, игра се с дјецом у води, а онда заједно са супругом сина учи пливању.

Како пише Телеграф, на овој луксузној црногорској плажи сет лежаљки кошта 100 евра.

Јаков Милатовић с времена на вријеме дијели детаље из свог приватног живота. Познато је да се његова супруга зове Милена и да њих двоје имају троје дјеце, ћеркице Сару и Ану и сина Давида.

- Милена, дјеца и ја смо навикли да викендом купујемо на пијаци, а онда да заједно спремамо ручак. То је наш породични ритуал - написао је једном на мрежама.

На друштвеним мрежама, нарочито на Инстаграму он с времена на вријеме дијели породичне фотографије са различитих путовања и других прилика. На појединим политичким скуповима био је заједно са супругом и дјецом, а они су и дио промотивних спотова у његовој кампањи.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана