Фрајле одговориле љутој Беби Балашевић: "Никада нисмо..."

B92
Foto: Instagram

Након што је ћерка Ђорђа Балашевића, Беба Балашевић, оштро искритиковала групу "Фрајле" због инсинуација да престанак рада њиховог Јутјуб канала има везе са њеном породицом, "Фрајле" су сада и директо упутиле поруку Беби.

Група "Фрајле" је покушала да изглади однос са Бебом Балашевић тако што су објавиле шта је заправо истина и да ли породица Балашевић има икакве везе са њиховим Јутјуб каналом.

"Драга Бебо, читамо твоје статусе те ево неколико информација. Никада нисмо изјавиле да наш Јутјуб канал има било какве везе са тобом нити нас је икад ико позвао да коментаришемо ту тему. Ниједне новине, нити један портал, новинар, нити било ко сем тебе у овим статусима. Искрено не знамо ко је то уопште рекао и повезао наш Јутјуб са тобом (вама) и за то смо први пут чуле овим путем па ево и лепе прилике да позовемо све да "запрате" наш канал", написале су "Фрајле".

Поред молбе људима да запрате канал, подсјетиле су Бебу Балашевић да им је изигнорисала позиве и поруке, па је и јавно позвале на кафу.

"Ми смо велики љубитељи Ђолетове музике, лика и дела и то смо увек причале, јавно и приватно. Такодје поштујемо твоју породицу, са вама смо увек имале коректну сарадњу и то је такодје јавно познато. Звале смо те и писале ти (остале без одговора), а ево сада и овако... Имаш позив од нас за кафу јер новосадски је љубав", закључиле су Фрајле.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана