Ел Чапова жена се за њега удала на 18. рођендан: "Била је то љубав на први поглед"

GS
Foto: TheTimes

Медији су се опет расписали о супрузи наркобоса Ел Чапа након што је пуштена из затвора у којем је била двије године.

Ема Коронел има 33 године, а у браку са 66-годишњим Ел Чапом је од своје 18. године. Упознали су се када је њој било 17 година, а њему готово 50, на забави коју је организирао њезин отац.

Лудо заљубљена

Наводно је Ема лудо заљубљена у свог супруга и позната је као његова највећа подршка. У браку су добили близанке, а Ема нема намјеру напустити супруга ни када га осуде.

Коронел је још као дјевојчица учествовала на такмичењима љепоте. 2006. године је и побиједила на такмичењу за мис града Цанеласа у савезној држави Дуранго. Америчке власти полазе од тога да се она већ тада бавила препродајом наркотика, објавио је једном приликом "Дојче Веле".

Стога и не чуди да је са 17 година срела "човјека свог живота", Ел Чапо Гузмана који је већ у то вријеме био институција и шеф злогласног картела "Синалоа".

Љубав на први поглед

Упркос разлици у годинама, била је то љубав на први поглед.

- Он ме није освојио великим поклонима, него начином на који се са мном опходио - рекла је Коронел касније у једном интервјуу. На њен 18. рођендан сретни пар се вјенчао у једној цркви. Њему је то четврти брак.

Након удаје Коронел води релативно нормалан живот те је студирала новинарство на Универзитету Синалоа. 2011. године одлази у Калифорнију, гдје је родила близанке. У родном листу, међутим, не стоји име оца. Ипак, вољела је показивати свој живот на Инстаграму па су је прозвали Кардашијанком из Синалое. Једном приликом је на декорацију за дјечији рођендан потрошила 20 хиљаде долара.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана