Џони Деп вс. Амбер Херд: Велики обрт - глумац добио пресуду

ГС
Foto: Агенције

Глумац Џони Деп је добио пресуду у бракоразводној парници против бивше супруге Амбер Херд.

Након вјенчања 2015. године, само годину дана касније, 2016., Херд је поднијела папире за развод брака и оптужила Депа за насиље, преноси портал б92.

Деп и његови адвокати су негирали оптужбе тврдећи да Херд покушава да профитира финансијском одштетом, а постигнута је одштета од седам милиона долара, за коју је Херд тврдила да ће донирати Америчкој унији за грађанске слободе и дјечијој болници у Лос Анђелесу.

Џони је сада провјерио да ли је његова бивша супруга испунила дато обећање. Његов адвокат Андреј Калдекот тврди да је обећана донација "прорачуната и манипулативна лаж", која је "од самог почетка имала циљ да уништи глумца".

Такође тврди и да је дјечија болница у Лос Анђелесу 2019. послала допис Деповом пословном саветнику како би их обавјестила да Амбер није извршила никакве трансакције.

Њујоршки судија је сада делимично усвојио захтев Деповог правног тима, а Америчкуа унија за цивилне слободе ће морати да објави документе који потврђују да ли Херд испунила део нагодбе.

Ако се испостави да Херд није донирала новац, Деп и његов правни тим ће имати снажан доказ против ње у своју корист.

Подсетимо, након што је нагодба постигнута у августу 2016. године, три године касније Деп је тужио британски таблоид "Тхе Сун" због натписа да је злостављао супругу, што је довело до суђења 2020., које је Депп изгубио.

Судија лондонског Високог суда закључио је да је Деп више пута напао своју бившу партнерку, и довео је до тога да страхује за сопствени живот.

Због цијеле ситуације Деп је морао да се одрекне улоге Гринделвалда у надолазећем наставку филма "Фантастиц Беастс", што се многим обожаватељима није свидјело, па је на интернету чак покренута петиција да се Амбер Херд уклони из глумачке поставе филма "Аљуаман".

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана