Џон Траволта је толико богат да игра монопол правим новцем

Агенције
Џон Траволта је толико богат да игра монопол правим новцем

Познати глумац зарадио је велико богатство током дугогодишње каријере.

Један од првих филмова познатог глумца "Кери" из 1976. године лансирао је његову каријеру, која је само наставила да иде напред. Зато не сумњамо да је он добро зарадио током протеклих деценија, што је и сам глумац потврдио гостујући у емисији "The Late Late Show ".

Траволта (65) је открио да често игра монопол користећи прави новац и лажни новац из игре од 20 долара замјени са 100.

"Џон, капирамо. Богат си!", рекао му је водитељ Џејмс Корден.

Траволта је најпознатији по улогама у филмовима "Grease", "Pult Fiction ", "Saturday Night Fever ", "Get Shorty", "Face/Off" и "Hairspray". Покушао је и да се бави музиком и избацио сингл "Let Her In " 1976 године и нашао се на Билбордовој листи. Његово богатство се процијењује на 170 милиона долара.

Добитник је награде Златни глобус и Еми, а био је најмлађи глумац икада номинован за Оскара, што је остао све до данас, пише Mens Health. Он је такође и пилот и има највећи пилотски сертификат који постоји, што му омогућава да управља различитим типовима летjелица. Прича се да посjедује између 4 и 6 летjелица, а његово имање на Флориди има довољно мjеста да може да паркира два авиона испред куће.

Опра Винфри је 2010. године повела публику на скупо путовање у Аустралију, а пилот је ни мање ни више него био сам Џон Траволта, који је и финансирао то путовање.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана