Џеки Чен из аферe добио ванбрачну ћерку: Никада је није упознао - а живјела је као бескућница

Г.С.
Џеки Чен из аферe добио ванбрачну ћерку: Никада је није упознао - а живјела је као бескућница

Хонгконшку звијезду Џекија Чена ппублика је упознала кроз франшизу 'Гас до даске', комедије 'Шпијун из комшилука' и 'Ко сам ја?' и низ других филмова. Мајстор је кинеских борилачких вјештина у које спадају кунг фу, јапански џуди и корејски таеквондо и хапкидо.

Џеки је слови за одличног акробату и године не утичу на његову покретљивост, а познато је да за разлику већине његових колеге глумаца, не жели да користи каскадере у опасним сценама.

Када је ријеч о његовом приватном животу, отац му је био кувар, а мајка спремачица у америчкој амбасади у Аустралији. Чен тада није могао да борави с њим у Канберију па је 10 година боравио у интернату у Тсим Ша Тсију. Тамо је научио све што му је требало за улоге које је послије и остварио. Свладао је све акробатске вјештине.

- Учили смо све и свашта, али је тренирање често било врло напорно, понекад је трајало од пет ујутро па све до поноћи, рекао је својевремено.

Чен је доживио бројне повреде попут потреса мозга и прелома. Својевремено је открио да је сломио нос три пута, вилицу, врат, кључну кост, шаке, ребра, чланак, прсте…

Једном приликом се присјетио и снимања филма 'Божји оклоп' у Загребу из 1986. када је током акцијске сцене пао са стабла и ударио главом о тло.

- Имао сам среће јер знам како правилно да паднем. Но свеједно сам се ударио, потекла ми је крв из ува и имам рупу на глави, признао је тада глумац.

 Глумац и мајстор борилачких вјештина Џеки Чен 7. априла прославио 69.је  рођендан

Својевремено се нашалио да је 'прави опасни дечко' зато што све у филмовима ради сам док његови колеге Арнолд Шварценегер и Силвестер Сталоне користе каскадере. Освојио је 2016. почасног Оскара због огромног доприноса филмској индустрији.

- Након 56 година у филмској индустрији, више од 200 снимљених филмова, толико сломљених костију, коначно, рекао је славни глумац.

Иначе, Џеки је од 1982. у браку с бившом тајванском глумицом Лин Фенг-Јиао (69) коју никад не виђамо у јавности, а с којом је добио сина Џејсија Чена (40) који се бави пјевањем.

Занимљиво је да је мајстор борилачких вештина добио 1999. ћерку Ету Нг Чок Лам с хонгконшком глумицом Елаине Нг Џи-Леи (50).

Елаине је објавила да је трудна и кренула су нагађања о афери с Џекијем, а убрзо је потврдила да је он отац њеног дјетета. Убрзо је глумац признао да је 'починио само грешку коју чине многи људи у свијету'.

Управо је због ванбрачне ћерке Џеки био посљедњих година у центру пажње. Она је објавила видео на YouTubeу у којем је говорила о томе како је постала бескућница. Разлог томе била је њена веза с дјевојком Анди Аутум с којом је спавала испод моста.

Породица и родитељи тада нису жељели да јој помогну, објаснила је Ета која с оцем никада није успоставила контакт. Џекијева ћерка је тада кривила своје хомофобне родитеље за ситуацију у којој се нашла и објаснила је како је живјела у страху да ће је родитељи раставити од њене дјевојке.

- Ћао, ја сам ћерка Џекија Чена и ово је моја дјевојка Анди. Ми смо бескућнице већ мјесец дана и то због хомофобичних родитеља. Углавном спавамо испод моста и сналазимо се како знамо, рекле је Ета.

Плашиле су се да оду у хонгконшко склониште због страха да их не раздвоје.

Многи су подржали Ету на Инстаграму, а 2018. је објавила да се вјенчала са својом дјевојком, инфлуенцерком Енди Аутум у Торонту прије него што су се вратиле у Хонг Конг.

Прошле године се огласила и њена мајка Елани и напала индиректно Џекија оптужујући да користи њу и њихову ћерку за публицитет. Написала је на друштвеној мрежи да 'одређени неко стално прича да дијете узима његов новац, а онда мијења причу и говори да никад није давао ћерки новац.

- Сви добро разумију након што си то једном или двапут споменуо. Не мораш то спомињати више од двадесет година. То стварно ствара ожиљке на дјетету, можеш ли да престанеш, поручила му је Елани.

Како је једном рекла Ета, никад није упознала свог оца, славног глумца.

Тренутно се Џекијево богатство процијењује на 400 милиона долара и међу најбогатијим је глумцима на свијету, преноси story.hr

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана