Дјевојка у потрази за момком из Фоче, упознали се на концерту Рамштајна у Београду

Г.С.
Foto: Setv.rs

Након потенцијалног „љубав на први поглед“ тренутка на недавно одржаном концерту Рамштајна у Београду, једна Српкиња одушевила је читав регион када је на интернету објавила да тражи момка из Босне и Херцеговине, тачније из Фоче ког је управо тамо и упознала.

Она је у анонимној објави на Редиту написала да је наводно само због момка ког је упознала на концерту направила профил на овој друштвеној мрежи у нади да ће успјети да га пронађе.

„Здраво људи, имам једно можда мало чудно питање. Можда је и кринџ али направила сам Редит налог само због овога.

Претражила сам Фејсбук и Инстаграм уздуж и попријеко по имену, али нисам ништа нашла, а не могу да се сјетим како се презива, једино се сјећам да се презиме не завршава на ‘ић’.

И да, стварно нисам неки сталкер, причали смо и кликнули, али је мене мало спуцала параноја пошто сам ишла сама на концерт али ваљда ћу га пронаћи макар узела онај онлајн именик и звала редом све”, написала је она, преноси АТВ.

Њена објава одушевила је цијели регион који су на разне начине покушавали да јој помогну да потрага за младићем буде успјешна.

Дјевојка се након неког времена јавила и са свима подијелила срећне вијести.

„Пронашла сам га!”, написала је она.

Након посљедњег јављања дјевојка није оставила никакве додатне информације, а ми се ипак надамо да ће се након сљедећег сусрета, уколико до њега дође, љубав заиста и родити.


 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана