Даница Црногорчевић објаснила како изгледа њен живот од кад је мама четворо дјеце

GS
Foto: YT

Даница и Иван су родитељи и Касијани, Јовану и Ђурђији, а сад је пјевачица открила како се сналази од кад је мама четворо дјеце.

Све што стварамо, све пјесме настају баш у кругу породице. Пошто нас има баш доста, нас сад већ шесторо, то је сасвим довољно за највећу подршку. Али поред тога, имамо и ширу породицу, наше кумове, пријатеље, који су нам такође велика подршка – рекла је Даница Црногорчевић за Информер.

Она је открила да ли јој је тешко да балансира између каријере и породице:

– Искрено, ово не доживљавам као неку каријеру и нисам почела овим да се бавим да бих остварила каријеру, већ своје пјевање доживљавам као својеврсну мисију да на прави начин представим праве хришћанске традиционалне вриједности, као и културу и умјетност нашег народа. Свакако супруг и ја имамо добру организацију, али у свему томе ми имамо и приоритете, а то су наша дјеца и цјелокупна породица, онда долази његова служба и уклапамо у све то понеки концерт, наступ…

Даница је објаснила како изгледа њен типичан дан:

– Дан изгледа тако што не спавам, за мене нема ноћи и дана. Мени је све то исто, пошто је бебица још увијек мала. Трудим се да што више будем насмијана због своје дјеце и супруга, да нервозу због мањка сна не ширим око себе. Кад сване јутро, улазим у кухињу, спремам шта треба за тај дан, доручак, ручак, ужине, све оно што сваку жену чека од посла у кући, чека и мене. И кад се вратим с неког већег концерта, мој дан је исти, нема никакве разлике. Чак се некад деси да не могу да испратим како је било на концерту и да испратим објаве, нити да сумирам утиске. Некако сви заједно уживамо у томе и битно је да ту своју енергију чувамо и штедимо за оно што нам је приоритет – да дјеца не осјети недостатак пажње – рекла је Даница.

Пјевачица је објаснила да ли постоји још нешто што јако жели:

– Можда бих вољела мало више да путујем, обиђем неке велике светиње, попут Јерусалима. И Грузију бих јако вољела да видим. Ето, можда то. А мој највећи сан је већ остварен, а то су мој муж и здрава дјеца! – закључила је пјевачица.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана