Четири ствари које су у љубавним везама важније него што мислите

ГС
Foto: Агенције

Већина људи сматра да су велике и непремостиве разлике главни узроци прекида веза. Међутим, наизглед небитне ствари могу бити пресудне у односу двоје људи.

Наведена четири примјера показују колико су ситнице значајне, преноси портал Кликс.

Компатибилан смисао за хумор

Способност партнера да се заједно смију је изузетно важна. Не ради се само о томе да уживате у гледању истих комедија и слично. Ваш заједнички смисао за хумор помоћи ће вам да пребродите тешке животне тренутке и додатно се зближите. Из овог разлога битно је да вас могу забавити идентичне ситуације или анегдоте.

Разлика у годинама

Не треба сваку разлику у годинама међу партнерима окарактерисати као везу осуђену на пропаст. Године су много више од броја. Иако двије особе никада неће бити потпуно исте, старост је ипак релативно тачан показатељ у којој је животној фази појединац.

На све нас утиче наша генерација, без обзира на то колико желимо размишљати на другачији начин. Ваше године врло вјероватно много говоре о вама, од погледа на финансије и породични живот до филмског и музичког укуса.

О значају заједничке преференције у исхрани не размишљате док не уочите да партнеров приступ храни није компатибилан с вашим. Она утиче на то колико ћете уживати у кухању или разговору с партнером током заједничког оброка. Можда се нећете моћи сложити око тога гдје бисте требали куповати намирнице или како бисте требали хранити дјецу.

Храна је важна, посебно када с неким дијелите живот. Наравно, неке разлике у преференцијама су неизбјежне, али кад се цијела ваша филозофија о храни разликује од партнерове, пуно тога у животу постаје прилично тешко.

Начин облачења

Није ријеч о томе да бисте сваки дан требали изгледати беспријекорно. Међутим, слично као и са разликом у годинама и исхрани, начин на који се особа облачи или сређује чини значајан дио њиховог идентитета. Када он није компатибилан с оним с оним што друга особа тражи у партнеру, то може прерасти у проблем.

Често постоји веза између тога да вам се не допада начин на који се неко облачи и генералног става о животним изборима те особе. Искрено, одјећа и фризура су прилично тривијалне ствари саме по себи, али особине које неко изражава облачењем или сређивањем готово сигурно нису.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана