Чека вас свјетла будућност ако неки од ова три броја имате у датуму рођења

Г.С.
Foto: Илустрација

Према тумачењу, ови бројеви носе најмоћнију енергију, интуитивну снагу и симбол су срећне будућности.

Ријеч је о бројевима 11, 22 и 33.

Уколико неке од ових бројева имате у свом датуму рођења, односно ако се у вашем датуму рођења појављују две јединице, двојке или тројке, нумеролози кажу да имате посебну заштиту од Универзума, преноси Ало.

Особе које посједују број 11

Имају изражену интуицију и духовну свијест. Осјетљиви су, чула су им изоштрена и посједују развијену емпатију и природну интелигенцију. Број 11 је симбол велике моћи – менталне и физичке. Носиоци овог броја најчешће су старе душе које се са мудрошћу боре са изазовима. Њихове највеће врлине су поштовање, емпатија, разумјевање проблема и успјешно рјешавање, стабилност, осјећај за успех и способност креирања квалитетних односа.

Особе које поседују број 22

Лако примјењују стечена знања у пракси, па су ово углавном врло успешне и цјењене особе. Имају изразито самопоштовање, природну интелигенцију и лидерске способности. Велики су визионари и креатори сјајних идеја. У љубави се посвјећују потпуно – посвјећени су, искрени и знају како да ријеше конфликте.

Особе које посједују број 33

Представља број савршене равнотеже и имају га изузетно храбре и амбициозне особе. За њих не постоје нерјешиве препреке, а сваки пут је шанса за нови успјех. Понекад могу дјеловати хладно, али они су заправо изузетно емотивне особе које ће вам у живот донијети креативност, радост и ентузијазам. У љубави са особом са бројем 33 успоставља се поштовање и потпуна хармонија.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана