Цеца Бојковић о највећој патњи своје ћерке: Помирила сам се с тим

GS
Foto: GS

Ћерка Цеце Бојковић, једна је од најзначајнијих глумица а Светлана Бојковић једно од најцењенијих имена домаћег позоришта, али и кинематографије.

Цијелог живота ћерки Катарини пружа неизмерну подршку. Како је глумачка дива испричала, сваку младалачку трауму своје насљеднице је двоструко пропатила, а највише се обрадовала када је Каја добила једину награду којом она, упркос вишегодишњој каријери, никада није награђена.

– Највише сам се радовала када је добила Стеријину награду, једину коју ја никад нисам добила. То је за мене, њену мајку, било посебно важно. Ако Бог хоће да те казни и учини да се ‘наједеш’ глуме, онда одреди да ти и дете буде глумац – испричала је Цеца Бојковић. Ћерка Цеце Бојковић прошла је много тога током борбе за потомство.

– Каја је имала велику подршку свог мужа и моју, наравно. Срећна сам што смо то превазишли. Толико људи нема децу, па живи добар и испуњен живот. Наравно, лепо је имати унуке који настављају твоју породичну историју. Ја то нећу имати, а Катаринина и моја животна прича за мене је велика награда. У мом овоземаљском трајању огледа се све што сам хтела и умела”, рекла је глумица за “Глорију” која је својевремено испричала да је Кајино рођење доживјела као дар од бога.

Јако сам желела да родим, а имала сам, пре тога, проблеме са трудноћама. Зато сам ову трудноћу прихватила као дар од Бога. Била сам врло срећна. Током ове трудноће имала сам само позитивне мисли. А порођај сам доживела као космички доживљај. Јер, не постоји ништа на овом свету што може да се пореди са треном кад сам чула први плач моје Каје – рекла је Бојковићева.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана