Број који одређује вашу будућност: Пронађите у табели годину рођења и сазнајте каква вас карма прати

Г.С.
Foto: Илустрација

Сматра се да свака година рођења носи другачију карму.

Ако желите да се мало забавите, у табели пронађите годину свог рођења, а поред ње је број карме који открива каква вас енергија прати кроз живот, како да је исправите и побољшате.

 

Број 1

Углавном се лако прилагодите ситуацији, али можете бити песимистични. Ријетко покушавате да нешто промијените. Дјелујете веома љубазно, а изнутра сте као тврдоглаво дијете. Склони сте промјенама расположења и депресији. Нисте романтични, али вам је очајнички потребна љубав. Не волите динамичне послове, али вам је потребан мир и пажљиво планирање. Ваш елемент је вода, па се најчешćе бавите неким од водених спортова или уживате у одмору на мору, језеру, реци.

Број 2

Пријатељски сте настројени према свима. Нисте много амбициозни, али сте педантни и све разрадите до најситнијих детаља. Одлични сте у послу који радите, али немате улогу вође. Најбољи период живота вам је од 45 до 55 година. У љубави сте веома пажљиви према партнеру. Више се водите осјеćањима него разумом. Не тежите превише материјалним стварима, али тежите финансијској равнотежи. Ваше занимање је везано за односе с јавношćу, људе, природу или пољопривреду.

Број 3

Рано постајете зрели и самостални, али сте духом заувијек млади и оптимистични. Позитивна, али врло тврдоглава и нетолерантна особа. Тешко толеришете промјене. Најбољи животни период је од 34 до 38 година. Имате среćе са новцем, али га лако трошите и не знате да штедите. Идеални сте за посао учитеља, водитеља, писца, музичара.

Број 4

Генерално сте позитивна особа, али нисте превише храбри. Рањиви сте и веома љубазни по природи. Идеалан период у животу вам је око 38. године. Изузетно сте лијепи, али тешко остварујете јаке и дугорочне везе. Пажљиви сте са новцем и готово га никад не позајмљујете. Ваш посао из снова је да организујете прославе и друге догађаје или се бавите односима са јавношćу.

Број 5

Код вас се смјењују два темперамента. Тежак период долази око 42. године. Инстинкт самоодржања је максимално развијен. Стас је јак, тијело снажно. Велика је потреба за љубављу. За вас је пожељна нека руководеćа позиција. Можете бити велики лидер ако вам се укаже прилика.

Број 6

Интуиција вам је добро развијена. Увијек постављате високе циљеве и имате развијено самопоуздање. Задовољни сте собом и страховито се плашите неуспјеха. Најбоље године су вам око 40. године. Често имате проблема са главобољом и недостатком енергије. Волите да доминирате у вези, али сте изузетно нјежни. Добро рукујете новцем. Брзо зарађујете и пажљиво трошите. Њихови послови за вас су трговци, учитељи, политичари и проповедници.

Број 7

Не обуздавате емоције, по природи сте оптимиста. Уме да убиједите људе у нешто што желите. Можете бити добар манипулатор. Волите да будете у центру пажње. Све анализирате и обраćате пажњу на детаље, а живот вам се стабилизује после 40. године. Тешко остварујете циљеве јер вам недостаје истрајност. Волите слободу и пажљиво бирате партнера. Можете да будете сјајан адвокат или банкар, прнеоси Ало.

Број 8

Веома тврдоглава особа са високим самопоуздањем. Често намеćете своје мишљење другима. Изгледате смирено, изнутра сте снажни и мудри. По природи сте вођа, са високим самопоштовањем. Манипулативни сте некада у односима, али се мјењате кад створите породицу. Доста рано постижете успјех.

Број 9

Веома сте емотивна особа и импулсивна. Склони сте да критикујете све око себе. Превише очекујете од других. Често мјењате партнере, а по природи сте идеалиста. Више цијените духовно него материјално. Идеалне године су средње животно доба. У љубави умете да заведете особу на први поглед. Када су финансије у питању, или имате мало или много новца, нема средине. Најбоља занимања за вас су дипломатија, глума, умјетност.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана